Saturday, August 12, 2017

SHORT VACAY | COPTHORNE HOTEL CAMERON HIGHLAND

COPTHORNE HOTEL CAMERON HIGHLAND | HOTEL DI CAMERON HIGHLAND


Berkesempatan ber "short vacay " ke Cameron Highland baru baru ni macam lama sangat tak bercuti. Ada yang tercari cari penginapan dekat Cameron Highland atau tempat menarik di Cameron Highland ke? Entry ni nak review salah satu tempat penginapan yang boleh anda cuba kalau nak p Cameron Highland.


Untuk penginapan kami pilih Copthorne Hotel oleh sebab nak merasai satu malam di sini apa yang best..haha. Copthorne Hotel merupakan salah satu resort terbesar dan juga tertinggi di Cameron Highland di kawasan Brinchang.Terdapat pelbagai kemudahan yang di sediakan di Copthorne Hotel seperti kolam renang, gymnasium, ruang metting, spa dan banyak lagi lah..Tak try pun semua ni..haha

Bilik luas boleh masuk 1 family juga ..hehe











Haaa kalau hampa nak tengok permandangan indah dekat Cameron Highland boleh try amik penginapan di sini, lagi tinggi lagi jelas permandangan yang hampa nampak.Macam kami amik ni ja lah view yang dapat..haha



Copthorne hotel terletak berdekatan dengan Kea Farm dan laluan utama di kawasan Cameron highland. Untuk ke Pekan brinchang ambil masa lebih kurang 5 minit kalau tak jem.Berdekatan dengan taman rama rama dan macam macam lagi lah..


Selamat bershort vacay ok!!

klik link nak double check harga ----> Copthorne Hotel Cameron Highland




INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

No comments: