Wednesday, August 16, 2017

TEMPAT MAKAN DI CAMERON HIGHLAND | 200 SEED CAFE BY ABANG STRAWBERRY CAMERON HIGHLAND

200 SEED CAFE BY ABANG STRAWBERRY CAMERON HIGHLAND | TEMPAT MAKAN BEST DI CAMERON HIGHLAND


Kalau pergi Cameron Highland jangan lupa singgah sarapan pagi, tengah hari atau santai petang dekat 200 seed cafe by Abang Strawberry ok. Menu yang di sediakan di sini semua best best.Menjadi lokasi pilihan pelancong kalau berkunjung ke Cameron Highland sekarang ni.


Sempat singgah hari tu nak sarapan pagi tapi terlebih pukul 11 pagi pulak jadi tak dapat nak merasa menu sarapan pagi yang menarik perhatian tu.Kami pilih mana yang ada ja yang pasti sedap kena dengan tekak kami.





Kawasan yang di kelilingi dengan perumahahan kampung dan ladang ladang strawberry yang sangat sejuk jadi hampa boleh makan sambil feeling..hahaha.Kalau rasa nak petik petik strawberry sendiri pun disediakan di sini.

Masa pergi aritu ramai orang dalam cafe ni bahagian depan penuh dan bahagian belakang pun penuh.Hampa tengok la sendiri gambar yang sempat kami ambil ni.Tu ja lah nak kongsi untuk kali ni kalau nak pergi boleh waze saja 200 seed cafe dia atas..






Selamat bercuti ok..Jangan stress kalau sabtu ahad jem tau.haha

Facebook : 200 SEED CAFE BY ABANG STRAWBERRY

Link di bawah boleh tengok penginapan.

COPTHORNE HOTEL CAMERON HIGHLAND





INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

1 comment:

noorhaidaz eyda said...

Huwaaaa...xsabar nak pegi Cameronnnnn