Monday, March 31, 2014

TEMPAHAN KEK WEDDING 3 TINGKAT


KEK KAHWIN 3 TINGKAT

Baru-baru ni,  menghilangkan diri dari dunia blog ni atas sebab menguruskan perkahwinan sedara so agak busy sikit lah seperti aku yang kahwin.haha. Salah satunya handle Kek kahwin memang sekarang wajib ada bila hari persandingan ataupun pulut kuning.

Untuk entry ni cuma nak tayang-tayang kek 3 tingkat bersama dengan Cupcake comel yang di sponser oleh along ( abg beliau ) dan juga aku sikit..haha..

Tadaaa!!!


See nampak menarik kan? Kek ni di hasilkan sendiri oleh teman baik kami ewan dengan kadar bayaran yang sangat-sangat murah. Kek coklat moist bersama krim yang sangat-sangat sedap. Mengikut tema yang kami nak putih & pink .

Boleh dikatakan semua yang rasa kek ni memuji-muji kek ni. Kalau sesiapa yang nak tempah kek kahwin atau apa saja majlis boleh lah helo-helo no di bawah.

cupcake bersama patung kahwin..sweet..haha

Ewan : 017-3496783
(Kalau nak murah cakap kawan Hazwan Hairy haha )

Yang stand tu aku lah yang cucuk macam senget dan tinggi pulak pakai 7 inci..haha.Dari KL - JB memang tak boleh cucuk dari awal lah kan.Kek ni pun di simpan 3 hari sebelum persandingan tapi rasa dia tetap sedap gila tak tahu macam mana cikgu ewan ni buat kek ni sedap betoi..haha

Bila nak melangkah alam baru ni macam-macam benda yang kena settle so dari a sampai z aku tengok macam mana proses untuk berkahwin. Banyak benda nak kena settle alhamdulillah perkahwinan angah berjalan dengan lancar seperti yang di inginkan.

Kalau dekat Kedai ni berapa agak-agak orang jual? dan agak-agak berapa kek ni(termasuk cupcake )harga untuk kami? sila teka kalau betul aku bagi hadiah..hehe


14 comments:

Sally Samsaiman said...

should be less than RM250 sebab buttercream kan..hehehe :D

Farah Waheda Wahid said...

wah nampak sedaplah kek tiga tingkat tu... ala...HH pun tak lama lagi...

Mia Kassim said...

Memang cantik dan menarik kek tu... :D

Siti Zara Nurhaidah said...

WAHHHH... 3 tingkat tuuuu

diana said...

cantik..pink pulak tu/..:)

Nor Khaleeda said...

Cantik kek ni :)

Nadia Johari said...

bertingkek-tingkek

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cantik juga kek tu mesti sedap...;)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cantik juga kek tu mesti sedap...;)

Intan Saffyna said...

hi,singgah follow awak :)

Sally Yatiey said...

Cantikkkkk ;D

Cik Nur™ said...

perghh..serius cun..!

QasehnyaRania said...

wah cntik
kalau ramai yg memuji mmg puas hti la kan.. berbaloi2 :)

Kisah Si Dairy said...

yeay..dah boleh masuk blog nie..\cantiknya cake..ingat hery buat...heheh