Tuesday, March 18, 2014

SEKILAS SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2014


Sabtu lepas 8 march 2014 berkesempatan hadir event terbesar blogger 2014 "Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2014 ' anjuran denaihati bertempat di Saloma Bistro jalan Ampang. SBB2014 ni merupakan event himpunan blogger Malaysia dan juga Asia Tenggara bagi mendalami ilmu dan juga merapatkan ukhuwah diantara blogger-blogger lain. 
Dengan adanya event seperti ini para blogger dapat merapatkan silaturahim diantara satu sama lain kerana kebanyakkan blogger hanya berkomunikasi dan mengenali di dalam media sosial sahaja.Dalam masa yang sama para-para blogger dapat menambahkan ilmu pengetahun dalam penulisan blog daripada blogger-blogger senior yang sudah lama berkecimpung dalam dunia penulisan blog.

Ini merupakan event kali ke dua sepetang bersama blogger yang sempat hadir . Kali ni sama macam SBB2013 tahun lepas hanya seorang sahaja pergi setelah lama berdiam diri dalam dunia blog. Tapi alhamdulillah ada beberapa blogger masih kenal .

Di beri tempat duduk yang telah di sediakan oleh pihak penganjur, cara macam ni boleh kenal sapa-sapa yang kita tak pernah kenal.Lagipun sorang-sorang tak de lah kisah sangat duduk mana pun.

My team table meja no 19,meja yang hampir kesemua dari kami menang cabutan bertuah.Ada sesetengah orang cakap meja kami bertuah..haha..Alhamdulillah my best team in this event SBB2014.

Berkesempatan duduk semeja dengan blogger-blogger top Malaysia yang sangat-sangat di kenali dalam kalangan blogger lain dan merupakan blogger yang sangat peramah sunggoh-sunggoh, sempoi, havoc dan semua lahhh yang pasti mereka sangat sporting walaupun kami 1 st time baru kenal.

Mereka adalah blogger kak mialiana , kak ayu jean , kak farahwaheeda  ,Sally ,cheq em , bella luna , ainimsuju , kak Suria dan suami kak mialiana. See nasib lah suami kak mialiana ada kalau tak memang aku sorang lah lelaki dalam group ni..hahaha.. cuba tanya dengan blogger lain hepy or tidak meja no 19? hahaha...

with : Kak Mialiana.com
Kak Farah 
Bella LunaAima

with : Aku penghibur Acik 
Irwan Aleesa
Sally Salaiman 
cheq em

Kak ayu jean 
Kamil Salleh , Tengku syukri . Khir Khalid , Acik

Alhamdulillah menang cabutan bertuah set comferter manis mulut kak ayu , and my team. Dalam dok sebut "selama hidup ni tak pernah lagi dapat menang cabutan bertuah" tuptup nama naik memang bersorak lah my team dan semua rasa macam femes sebentar sana sini orang tengok...haha tu benda yang tak kan lupa sampai bila-bila bersorak macam menang iphone 5 okeh seee peramah semuanya..hahaha..



Indah sangat sbb2014 kali ni tak kan ku lupakan mereka semua !Terima kasih pihak penganjur denanihati dan team denaihati kerana berjaya handle event terbesar ini tanpa korang kami para blogger tak kan dapat berkumpul seramai ini.

credit : iluvtour.com
Nak say sory dekat sesiapa yang aku tak tegur or tak sempat nak tegur tu ea.tak tau nak cakap apa walaupun aku ni memang kuat bercakap..hahaha..Anda semua memang havoc !!.Panjang plak entry kali ni next entry kita selit pic yang mana sempat snap masa event SBB2014 berlangsung.



Entry dah masam sangat sebabnya ada macam-macam terutama sekali menghormati. Bukan apa sedang kita gembira ada yang sedih di luar sana..


#PRAYFORMH370



24 comments:

Aku Penghibur said...

yeah gambaq aku ada ^_^

Kakcik said...

Kalau mak tak tegur hari tu mesti hairy pun tak tegur mak...huhuhu

Aku Penghibur said...

yeah yang paling penting gambar aku ada ^_^

sheda ucu said...

hihi mula2 dah jumpa best2 tp xsempat nk.bergambo lak hihi

muja said...

muja pun baru update hari ni, haha,, hensem la Hery ni,, tergoda tau,,, kah3,, hope you wil start to be active in blogging again :D

Incik Zarif said...

aku tak dapat pegi.. sob sob

Hafiz Hafizol said...

fuyoo.. untung r blh jmpa blogger..

Norhasniza Khalid said...

meriahnya.. teruja mama tengok..
salam kenal, kali pertama mama singgah sini..

www.mamaniza.com

Khir Khalid said...

Acara ilmu & silaturrahim yg penuh dgn kenangan manis. Saya pun amat berbesar hati dpt mengenali saudara Hazwan Hairy... Semoga dpt kita sama2 berkumpul lagi nanti... :)

KorN said...

tertunggu2 die tegur, tp x tgur2 pun. huhu

Sheila Salim said...

Assalamualaikum .. alhamdullilah. murah rezeki awak. hehee selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

diana said...

tahniah..kalau tak mau mai bagi akak..hahah

Anis Eiyka said...

Wah . Best nye dapat berkumpul ramai-2 . Teruskan perjuangan dalam dunia blog ! =D

Tahniah sebab bertuah . >.<

#PrayforMH370

Sally Samsaiman said...

Havoc! insyaAllah lain kali jumpa lagi la ye...hihihi

p/s : nama ayah sally, "Samsaiman"

Amanda Suria said...

akhirnya HH update jugak eh dik...best kan meja 19...happening sampai pening..hahahahhaa...jangan serik jumpa kitorang lagi eh...

Kesuma Angsana said...

wah mmg meriah sungguh yer !

Anonymous said...

Changing default OST file location is easy; just follow the give below steps:.
Otger things that are considered in a real estate analysis include city and neighborhood population, sales trends, average household income, property
vacancies, recent sales, and many other factors.

"We're the first store in the Northeast," Piacente said.


Allso visit my web page générateur de kamas dofus gratuit

AyueJean AJ said...

1st time akak jumpe hairy......
Selama ni beramah kat laman sosial je kan... =D

Oshin Kecik said...

bestttttt...tapi oshin tak dapat pergi sebab ada kelas huhu banyak event blogger yg terpaksa dilupakan atas komitmen as student huhu

YaNa Yassin said...

X dapat join, tapi sempat lah singgah time dah habis tuee... nasib ramai lagi yang tgh lepaking.

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...seronoknya dpt pi join sekali...mama ni ntah bila la dpt join agaknya...;)

Azwar Syuhada said...

Syoknyalahh kalau dapat join sekali.. :(

Cik Nur™ said...

happeningnya..!

QasehnyaRania said...

bestnya :)
tahniah dpt lucky draw. hihi