Wednesday, March 5, 2014

GAMBAR SEKITAR PUTERI AYU CHALET YAN KEDAH


Bersambung part seterusnya untuk entry family day di Puteri Ayu Chalet , Yan Kedah .Dalam entry ini penerangan sedikit gambar di sekitar Puteri Ayu Chalet & Training centre yang terletak di Pusat Peranginan Batu Hampar , Yan Kedah. 


Puteri Ayu Chalet juga menyediakan tempat untuk berkursus, motivasi , perkhemahan dan latihan kepada sekolah rendah & menengah, Ipta & Ipts , pertubuhan , Jabatan-jabatan  dan petubuhan belia dengan menawarkan harga pakej yang sangat berpatutan.

Selanjutnya mengenai harga dan pakej yang ditawarkan di Puteri Ayu Chalet & Training Centre ni boleh terus ke entry ---PART 1


Gambar bilik / rumah penginapan Duku & Langsat. Kami memilih 4 buah rumah untuk 5 buah keluarga.





Yang menariknya setiap bilik mahupun rumah di beri nama buah-buahan yang terdapat di dalam kawasan Puteri Ayu Chalet. Puteri Ayu chalet terletak di dalam satu kawasan dusun yang dalam masa yang sama juga menawarkan kepada pengunjung untuk menikmati buahan-buahan segar dari dusun dengan kadar bayaran yang sangat berpatutan.Antara nama-nama bilik & rumah adalah Manggis, duku, langsat, belimbing, dokong, durian, ciku, dan sebagainya.

Dibawah gambar sekitar Puteri Ayu Chalet



Kepada anda yang sedang mencari-cari tempat percutian yang mendamaikan di sini memang tempatnya keindahan alam Flora dan Fauna , kesejukan alamsemulajadi dan jauh dari kesibukkan kota.

Boleh baca entry sebelumnya..--->PUTERI AYU CHALET YAN KEDAH
Selamat bercuti .......


15 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cantik la chaletnya,pemandangannya pun cantik tenang jer...;)

Kakcik said...

Nampak bersih dan.kemas

Linda said...

Salam Jumaat :)

Cik Nur™ said...

nampak selesa....
tempat pun cantikk.. :)

chegu zam said...

Ohhh.. cuti-cuti malaysia

Aniss Anissa said...

Mari join GA pertama dari Aniss !! :) Jangan lupa, ajak ramai lagi ye :)
- inicaraaniss.blogspot.com -

wan niahix said...

Terbaik...

tenang je nampak tmpt nye tu...

"Keep Smiling"
^_^

Torascool said...

luar biasa pemandangannya

Anisa Anuar said...

kalau tgk...macam selesa je..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Sue-Rya Qistina said...

cantiknya!!! akak mmg suka flora dan fauna ni. tenang je jiwa :)

noly anna said...

salam.kalau free boleh la singgah ke blog noly ye www.nolyanna.blogspot.com :) nice chalet :)

Nadia Johari said...

uishh dlmnyer best...petik buah kne byr erk..hehe

QasehnyaRania said...

boleh la singgah.namanya org kedah tp x pernah sampai pon lg.muahahaa

Amirul said...

Siap ada kolam lagi... fuh org yg teringin nk Green Holiday boleh la dtg sini