Wednesday, March 5, 2014

GAMBAR SEKITAR PUTERI AYU CHALET YAN KEDAH


Bersambung part seterusnya untuk entry family day di Puteri Ayu Chalet , Yan Kedah .Dalam entry ini penerangan sedikit gambar di sekitar Puteri Ayu Chalet & Training centre yang terletak di Pusat Peranginan Batu Hampar , Yan Kedah. 


Puteri Ayu Chalet juga menyediakan tempat untuk berkursus, motivasi , perkhemahan dan latihan kepada sekolah rendah & menengah, Ipta & Ipts , pertubuhan , Jabatan-jabatan  dan petubuhan belia dengan menawarkan harga pakej yang sangat berpatutan.

Selanjutnya mengenai harga dan pakej yang ditawarkan di Puteri Ayu Chalet & Training Centre ni boleh terus ke entry ---PART 1


Gambar bilik / rumah penginapan Duku & Langsat. Kami memilih 4 buah rumah untuk 5 buah keluarga.





Yang menariknya setiap bilik mahupun rumah di beri nama buah-buahan yang terdapat di dalam kawasan Puteri Ayu Chalet. Puteri Ayu chalet terletak di dalam satu kawasan dusun yang dalam masa yang sama juga menawarkan kepada pengunjung untuk menikmati buahan-buahan segar dari dusun dengan kadar bayaran yang sangat berpatutan.Antara nama-nama bilik & rumah adalah Manggis, duku, langsat, belimbing, dokong, durian, ciku, dan sebagainya.

Dibawah gambar sekitar Puteri Ayu Chalet



Kepada anda yang sedang mencari-cari tempat percutian yang mendamaikan di sini memang tempatnya keindahan alam Flora dan Fauna , kesejukan alamsemulajadi dan jauh dari kesibukkan kota.

Boleh baca entry sebelumnya..--->PUTERI AYU CHALET YAN KEDAH
Selamat bercuti .......


16 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cantik la chaletnya,pemandangannya pun cantik tenang jer...;)

Kakcik said...

Nampak bersih dan.kemas

Linda said...

Salam Jumaat :)

Cik Nur™ said...

nampak selesa....
tempat pun cantikk.. :)

chegu zam said...

Ohhh.. cuti-cuti malaysia

Aniss Anissa said...

Mari join GA pertama dari Aniss !! :) Jangan lupa, ajak ramai lagi ye :)
- inicaraaniss.blogspot.com -

wan niahix said...

Terbaik...

tenang je nampak tmpt nye tu...

"Keep Smiling"
^_^

Torascool said...

luar biasa pemandangannya

Anisa Anuar said...

kalau tgk...macam selesa je..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Sue-Rya Qistina said...

cantiknya!!! akak mmg suka flora dan fauna ni. tenang je jiwa :)

noly anna said...

salam.kalau free boleh la singgah ke blog noly ye www.nolyanna.blogspot.com :) nice chalet :)

Nadia Johari said...

uishh dlmnyer best...petik buah kne byr erk..hehe

QasehnyaRania said...

boleh la singgah.namanya org kedah tp x pernah sampai pon lg.muahahaa

Amirul said...

Siap ada kolam lagi... fuh org yg teringin nk Green Holiday boleh la dtg sini

Zai Akmal said...

Bulan Disember ni ada kosong ke? Kami tiga keluarga nak pi bercuti dan berehat di puteri ayu chalet.