Tuesday, May 6, 2014

SEBULAN BLOG GHAIB KENAPA??


Assalamualaikum..
*masuk blog sambil sapu-sapu habuk yang tebai dekat blog suam-suam kuku ni* 
Lama gila tak update blog hampir sebulan lebih wooo ada lagi ke orang yang save link blog aku ni dekat sidebar? kalau ada mekasih tau kalau dah buang tak pe saya redha..kahkahkah

Hari ni muncul dengan tiba-tiba tak rasa terkejut kalau orang lain stalker tgk? kalau ada sila gosok mata tu aku memang muncul di blog ni..haha..Sebulan lebih tak update macam-macam benda yang aku buat sebab tu tak sempat nak jengah blog..

Macam-macam benda nak kongsi kat blog ni terutama sekali pasal produk local Salutebrandmy , Penelope Store dan seangkatan dengannya.. Hope lah semangat ku menulis ni datang balik ea demi perkenalkan produk di mata dunia..wahhhh tinggi nya angan-angan..hahaha..

Nanti sambung lagi tulis entry pasal apa yang aku cakap tu ea..Mukadimah untuk sebulan lebih tak online yang ni ja tau kalau panjang pun nanti jemu pulak asyik benda yang berulang ja..haha

Meh follow Instagram Salutebrandmy dan Penelope_store baju elokkkk2 yang pasti kan baju tu aku jahit..mampo?hahaha

Salutebrandmy ---> http://instagram.com/salutebrandmy
Penelope_store --> http://instagram.com/penelope_store

Terima kasih sudi baca ^_^

p/s: Sapa ada wat sewa iklan dekat blog sila tinggal email anda di sini..nak sewa iklan kat blog hampa lah...



11 comments:

cikmisi leen said...

hohoo . lama mnghilang HH~ dnt worry, blog neh still kt sidebar ambe =)

btw, bzy ngat bisnes. haha

sYiRa LoKMaN said...

jom sewa iklan di blog syira..
http://syiralokman.blogspot.com/2014/04/tawaran-sewa-tapak-iklanreview.html

syiralokman21@yahoo.com.my

aien hermionie said...

akhirnya.. update juga... :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Lama sungguh menghilangkan diri. Apapun welcome back.. hehehe

husna zahidi said...

welcome back!!
eh ada handle online shop ke??

Kisah Si Dairy said...

Bestnya...baru ingat nak buat iklan kat blog akak..

Boleh ke

Hafiz Hafizol said...

oh patut arr lama x update.. rupanya tgh busy duk jahit baju hehehe... :")

mieprosa said...

Elok elok. Tolong la promote kedai kami sama :( hahaha

Nuriesya Nadia said...

Fuuuhh ! Fuhhh!! Tiup habuk , debu , sawang. :P

Nao Mei said...

amboi dik...bz sampai tak ingat akak yang dok kat sarawak nie....huhu...elok2 sapu debu tu...kang melarat blog akak lak nanti..hihi

Shida Radzuan said...

wahh terbaik lah...herry..bila nk lauch nih hehee..