Tuesday, January 21, 2014

VIEW PAGE DULU DAN KINI


Bak kata pepatah "dulu lain sekarang lain" , itulah pepatah yang sesuai untuk blog aku ni . Tapi kenapa pepatah tu jadi siulan untuk mukadimah ni?haha .Meh sini nak cerita sedikit pasal blog aku yang kian di mamah usang ni.

Blog masih wujud tapi entry tu kadang-kadang ja wujud oleh sebab terlalu busy dengan kerja. Setahun 2 tahun yang lalu boleh lah selalu buat entry sebab study dan kerja pun tak dak but now memang tak sempat langsung lah nak tengok blog.Page view pun kadang-kadang naik, kadang-kadang turun walaupun tak sehebat korang yang boom-boom punya entry view.

Kawan-kawan blog apatah lagi ramai sudah yang jauh dari ku. Haa kau feeling sudah sedih sekajap..haha..Mohon maaf kalau tak sempat nak komen-komen macam dulu lagi. Masa kian cemburi aku sekarang kalau ada masa aku mesti masuk dan komen-komen kan kan kan..

Bila sempat buka blog, terbelek-belek entry yang lepas-lepas so terjadilah penulisan entry kali ni. Tengok view tersenyum sekejap walaupun view tak sehebat mana, dalam hati " ada juga ramai baca entry aku ni walaupun kadang-kadang entry tu just personal" rasa gembira tak terhingga dalam hati ni. Entry yang baru-baru ni boleh tahan lah nak kata tak dak tu ada juga lah yang sudi baca kan mayb sebagai rujukan dan saja-saja luangkan masa. Terima kasih si kacak dan si cantik sekalian.

Tekan tuk tumbesaran.

dulu-dulu
dulu-dulu-dulu
dan sekarang ..wakakak...aku akan pastikan macam dulu balik.


aku yang sekarang bukan lah yang dulu,ececeh tolong bg keyakinan tuk aku terus menulis plezzz ..haha


-end-



19 comments:

Kakcik said...

PV mak bak dapat 500 sehari pun payah. :(

Bahrain Ramlan said...

Banyak juga tu...:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, takpe. slow2 naikkan traffic. hehe. sheila sejak tukar domain ke blogspot pun drop gila komen dengan traffic. sedih tapi nak buat camne. terlupa bayar domain. huwahuhwuaaaaaaaaa T___________T

Sally Samsaiman said...

hbs sadis ayat dia! hehehe...sally ada je kat sini :)

unsecretostory said...

Banyak juga tue. Fuhhh. Pelan pelan laa kan. Chaiyok chaiyok!

Nadia Farhana Ismail said...

still oke lagi lah tu. nanti mesti naik lagi :)

Mas Zull said...

assalmualaikum hazwan hairy...kembali berblog pasti akan kembali balik la traffik blog mcm dulu2 ni....kawan-kawan alam maya akan tetap menyokong hh...;)

BUNDA a.k.a KN said...

okay lah tu...

Mira Adzlia said...

adeh..sentap mak nokk!!sbb da lama xdtg cni..huhu...but no worries..sbb anda msih lg blogger yg sy ingati..hihihi...kini kmbali dgn azam baru..mau trus berblog...hihihi

diana said...

kalau update satu hari satu entry pun ok dah kot..yang penting lepas 1k pageview..pun jadi la..

ayut said...

Hahaha..kan..klu dah keje tu pemvahahian masa kat blog terbatas je..nnt hery kawen lg la...haha.oppsss.. ;p

superVEE said...

Okay la tu.. Kita punya jauh sikit dari tu :(

Norhasniza Khalid said...

mama trafiic paras-paras hidung je.. hihi

Cik Nur™ said...

hebat gak tuuu!

Kesuma Angsana said...

ni dah kira hebat tu dik !

Nao Mei said...

amboi memang meletop2 lah...cik akak pageview tak sampai cam tu satu hari...berbelas je..hahaha

Diyana Hani said...

hani singgh sini...hihi..byk jugak pageview tu...

FaFa EhA said...

Cakk !!!!! hahaha da lama sy tak komen kat blog akw ni ha. mlm ni rajin pulak nk update blog and singgah sini. aummm

FaFa EhA said...

eh typo. awk*