Wednesday, January 22, 2014

HONDA CIVIC SI 2014


Terbaca satu artikal tentang kereta pilihan tahun 2014 di majalah, tertarik untuk google kereta Honda Civic Si cuba nak lihat design sebenar untuk kereta ni. Bila klik ternyata yang Honda Civic Si sangat-sangat awesome dan nampak sangat mewah.

Honda Civic Si akan di keluarkan pada 2014 dalam 2 jenis keluaran iaitu coupe dan sedan. Kepada mereka yang masih bujang dan suka akan kereta sport, coupe akan menjadi pilihan untuk generasi bujang di Malaysia ni. Untuk sedan ternyata memang sesuai untuk semua golongan yang mampu.Tunggu saja bila kereta keluar terbaru dari honda ini akan di pasarkan di Malaysia.





Gambar : kredit dekat en google


P/s : Berapa lah harga pasaran kereta ni nanti. 100k keatas memang dalam tangan dah terus pikir tak mampu nak pakai kecuali kalau kerja kuat sampai lah rasa dunia ni sangat kejam.haha..Kalauuuu lah cukai tak tinggi kan best..ahaha

26 comments:

mieprosa said...

mengancam :D

Farah Waheda Wahid said...

yang tak bujang pun terminat ni... ^_^

Kesuma Angsana said...

menarik jugalah !

Nao Mei said...

cik akak pun suka tengok keta nie...tapi rasanya tak mampu lagi nak beli..hahaha

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy..memang cantik n menarik bentuknya...pasti ramai yg berminat n harganya pun pasti cantik jugakan...:)

Cik Nur™ said...

perghh..cantik tuu...!

tapi nur boleh tgk je la...huhuhuh

Sheila Salim said...

Assalamualaikum .. wahhh cantiknya honda civic ni >______________<

Aku Penghibur said...

wahhh smart dan bergaya ^_^

unsecretostory said...

Suka jenama Honda juga. Honda CRZ. auwmm.

unsecretostory said...

Suka jenama Honda juga. Honda CRZ. auwmm.

ayut said...

Tp ayut tgk design ye mcm xkena je..haha..jahat ye kita :p

miz ruha said...

hanya mampu melihat...

amal said...

Terima kasih atas bookmark :)

http://applehijaulife.blogspot.com/2014/01/hadiah-daripada-blogger.html

amal said...

Terima kasih atas bookmark :)

http://applehijaulife.blogspot.com/2014/01/hadiah-daripada-blogger.html

Cgu z said...

Nak kereta impian buatlah engine kedua ...jom pm saya 0137239442 cam ner keje sehari 3 @4 jam dan sejam potensi income RM80 hingga RM300 keatas ..buat part time jer ..

tenku butang said...

perghh.. cantikk.. harga punnn.. cantikkk

Dieba Adieba said...

Cantiknya kereta ni.. terpikat hati.. :)

CikPelangiSenja™ said...

suke design honda. smart !

ejulz said...

kalau beli kat negara dia ntah berapa je harga kot..

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum... cantiknya...

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum... cantiknya...

Leeza Dayasari said...

kalau dptlah.... fuhhhhhhhhhhhhh

Zana Hassan said...

wow smart..tp hanya mampu tgk je..

Nadia Johari said...

cantik yo..kalau biru lagi cantik..hehe

Sue-Rya Qistina said...

pergghhh..mmg pergghhhh la. mantop!!

Arisha Farra said...

Assalam.. nak tanya bila honda civic sedan ni berada di pasaran malaysia ye?