Wednesday, January 22, 2014

HONDA CIVIC SI 2014


Terbaca satu artikal tentang kereta pilihan tahun 2014 di majalah, tertarik untuk google kereta Honda Civic Si cuba nak lihat design sebenar untuk kereta ni. Bila klik ternyata yang Honda Civic Si sangat-sangat awesome dan nampak sangat mewah.

Honda Civic Si akan di keluarkan pada 2014 dalam 2 jenis keluaran iaitu coupe dan sedan. Kepada mereka yang masih bujang dan suka akan kereta sport, coupe akan menjadi pilihan untuk generasi bujang di Malaysia ni. Untuk sedan ternyata memang sesuai untuk semua golongan yang mampu.Tunggu saja bila kereta keluar terbaru dari honda ini akan di pasarkan di Malaysia.





Gambar : kredit dekat en google


P/s : Berapa lah harga pasaran kereta ni nanti. 100k keatas memang dalam tangan dah terus pikir tak mampu nak pakai kecuali kalau kerja kuat sampai lah rasa dunia ni sangat kejam.haha..Kalauuuu lah cukai tak tinggi kan best..ahaha

26 comments:

mieprosa said...

mengancam :D

Farah Waheda Wahid said...

yang tak bujang pun terminat ni... ^_^

Anonymous said...

menarik jugalah !

naomei said...

cik akak pun suka tengok keta nie...tapi rasanya tak mampu lagi nak beli..hahaha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy..memang cantik n menarik bentuknya...pasti ramai yg berminat n harganya pun pasti cantik jugakan...:)

Miss N™ said...

perghh..cantik tuu...!

tapi nur boleh tgk je la...huhuhuh

Sheila Salim said...

Assalamualaikum .. wahhh cantiknya honda civic ni >______________<

Akupenghibur.com said...

wahhh smart dan bergaya ^_^

unsecretostory said...

Suka jenama Honda juga. Honda CRZ. auwmm.

unsecretostory said...

Suka jenama Honda juga. Honda CRZ. auwmm.

ayut said...

Tp ayut tgk design ye mcm xkena je..haha..jahat ye kita :p

Unknown said...

hanya mampu melihat...

amal said...

Terima kasih atas bookmark :)

http://applehijaulife.blogspot.com/2014/01/hadiah-daripada-blogger.html

amal said...

Terima kasih atas bookmark :)

http://applehijaulife.blogspot.com/2014/01/hadiah-daripada-blogger.html

Cgu z said...

Nak kereta impian buatlah engine kedua ...jom pm saya 0137239442 cam ner keje sehari 3 @4 jam dan sejam potensi income RM80 hingga RM300 keatas ..buat part time jer ..

Tengkubutang said...

perghh.. cantikk.. harga punnn.. cantikkk

Unknown said...

Cantiknya kereta ni.. terpikat hati.. :)

CikPelangiSenja™ said...

suke design honda. smart !

ejulz said...

kalau beli kat negara dia ntah berapa je harga kot..

Unknown said...

Assalamualaikum... cantiknya...

Unknown said...

Assalamualaikum... cantiknya...

Leeza Dayasari said...

kalau dptlah.... fuhhhhhhhhhhhhh

Milobenikattepi said...

wow smart..tp hanya mampu tgk je..

Nadia Johari said...

cantik yo..kalau biru lagi cantik..hehe

suwara entertainment said...

pergghhh..mmg pergghhhh la. mantop!!

Unknown said...

Assalam.. nak tanya bila honda civic sedan ni berada di pasaran malaysia ye?