Thursday, December 1, 2011

PESTA PENANG 2011

ha dok tggu pa g pakat2 mai lah melawat penang hujung2 taun cmni.(*terus sleng KL aku ilang.haha)every year bila hujung taun dekat png akan ade karnival iaitu pesta pulau pinang tapi xdelah gah sgt pn boleh lah tuk makcik2 nk bawa anak depa p bersuka ria kan cuti2 sekolah cmni sesuai sgt lah luang masa tuk anak2 kan!..tp yg muda2 ramai juga tau mcm aku..haha
tahun ni pesta stat 1/12 until 2 jan 2013 so baru nak mula kan.aku cadangkan bulan 12 if korang nk pegi bercuti pilih lah penang sebagai destinasi pilihan ok(*promote ngri ak jap*)




p/s:sok balik png nak p..hehe

7 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

lAMA TAK BALIK PENANG HUHUHU

Princess Of Heart said...

waa..nak p jugak....

M said...

wow pesta penang... taun nie mcm xda promosi kn... nasib bek hairy ingtkn.. :D

Pezol Stylez said...

nak p

qaseh johanna said...

jom pi ramai2...

maszull said...

assalamualaikum hairy....mai pi penang jom2...:)

inche hlovate said...

macm fun fair er hery