Friday, December 2, 2011

MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY


first time aku nak try join mak dara punya contest ni nk try sumbang idea sikit mana nak tau boleh pakai kan. benda apa2 pn kita harus cuba dulu baru tau hasilnya so aku pun cuba lah.
pikir punya pikir dapat lah beberapa tajuk tapi yang kena bg cuma satu ja so aku pilih yg ni.

tajuk:
SIMETRI CINTA

dalam erti kata lain "cinta tiga segi"haha.
tudia tajuk nak gelak plak aku baca tapi xpa just try yea mak dara lagipun ada juga idea nk buat entry..sekian terima kasih



4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana sudi jOIN GA Mak dara ni ya.. Keputusannya akan diumumkan pada 8hb Dis. All the best ya =)

sopisTcated said...

Assalammualaikum zul, nanti singgah blog sopis juga yep...;)
http://sopis.blogspot.com/

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat bersegmen yer...;)

inche hlovate said...

dapat hadiah tak hery?? hihi