Wednesday, December 7, 2011

BANGLO APEK

.KOTA BHARU: Banglo hadiah kerajaan Kelantan kepada Khairul Fahmi Che Mat sebagai penghargaan kerana membantu Malaysia menjuarai Piala AFF Suzuki tahun lalu sudah siap, namun ia belum diserahkan kepada penjaga gol skuad bola sepak kebangsaan itu kerana belum menemui masa sesuai.
Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan Belia, Sukan Dan NGO Negeri, Abdul Latiff Ab Rahman berkata, mengikut perancangan banglo itu akan diserahkan Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat kepada Khairul Fahmi atau lebih mesra dengan panggilan Apek.
Menurutnya, sehingga kini majlis penyerahan rasmi banglo itu masih tertangguh berikutan Menteri Besar masih mempunyai urusan yang tidak dapat dielakkan manakala Khairul Fahmi pula sibuk menjalani latihan.

“Kita (kerajaan negeri) akan menyerahkan rumah banglo itu kepada Khairul Fahmi seperti yang dijanjikan kerana rumah terbabit sudah siap sepenuhnya, malah majlis ringkas akan diadakan sempena penyerahan itu.

p/s:beruntunglah badan beliau dpt hadiah gini..tahniah2

6 comments:

M said...

untungnya jd pemain bola sepak... mesti parents dia bangga dan bersyukur... tu rezeki apek.. rezeki kita insyaallah da nnt :D

ch000tz said...

wow....xyah pening kepala nak beli umah dah......

Si Matatajam said...

Untung badan.... Main bola ja bleh dapat umah...bestnya sapa jd bini dia nnt.

Nurfara Hani said...

untungla sape jadi wife apek ni

inche hlovate said...

rezeki apek..untung kan

EkaTikah said...

amek kau banglo sebijik. hehe.. rezeki :)