Wednesday, August 31, 2011

RAYA 30 OGOS VS SAKIT

assalamualaikum...
sedar xsedar kita dh raya dh kn kjap je sebulan puasa...
bz giler lah smpai xsmpat nk buka blog mengupdate..hahaha
entry ni just nk tayang pic aku pagi2 raya ja...ngee
xsmpat nk wat ayat lah...
kenyang mkan pastu tidor untung lah klo tiap2 ari cmni.. ^_^

taun ini pkai baju kaler silver..dri taun lpas nk pkai kaler ni alhmdulillah msih dpjngkan umr dpt lah pkai baju yg aku idam kn...sedondon ngn sp erk?hahaha ^_^

hahaha !! dan lagi nak pose2....reject tang aksut ja xsmpat cri kaler silver juga..ngee!!


oky sekian saja lah entry nih sja ja nk update ja pn...
neway SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI N SALAM KEMERDEKAAN GUYS!!

4 comments:

Pinky Aina said...

Cantik baju. Nak pijam xleh . Ha leh komen jala.he*

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...silver color tahun ni apa color baju raya...:)

hafiz hafizol said...

Blergh... *pitam

inche hlovate said...

tak ingt la thun 2011 ape tema rya