Wednesday, August 24, 2011

KAD RAYA 2011

lagi beberapa hari ja lagi umat islam seluruh dunia nk mnyambut hari raya kan..
sebulan kita berpuasa kini tiba lah masanya kita nk raya pulak..
bila tiba nak raya msti kad raya akan jadi penganti kan msa dulu2 lah..
skarang ni main sms ja sng n pantas kan..
rindu plak time2 dapat kad raya msa remaja dulu
sekarang dh payah dh nk jumpa kad raya kan...
pling tidak skrg ni org deisgn kad raya sndri just taq kat facebook ja kan mudah..hahaha
saya pn cmtu juga nk tiru stail org skrang...hehe..
mari kita lihat hasilnya.....


(ni lah kad raya saya tau nih ) hakhak

selamat hari raya anda semua!!
semoga hari raya kali ini memberi seribu makna buat kita semua.. ^_^



6 comments:

Ucu Faridah said...

singgah n follow ....jom follow ucu

Pinky Aina said...

Fyo.Cantik,

Pinky Aina said...

Nak satu.he*

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wah !! best ni raya tahun ni bagilah mama satu kad raya yer...:)

Si Matatajam said...

Tahun ni tak dak kad raya ka kat akak ni...hu hu lawak ja na..

inche hlovate said...

selamat hari raye :P