Thursday, August 18, 2011

REUNION RAYA BADGE UPSR 2000

ni ha badge upsr 2000

asslamualaikum...
this entry sja2 je nk upload citer2 time reunion aku taun lepas...
kisahnya disini...
untuk kwan2 aku badge upsr 2000 sk bukit teh... ^_^
rindu plak tetba nk wat entry ni. dah lapuk dh pic nk dekat sthun da..hehe


ni lah ezan my lovely fren..muehehe



ni haaa fren2 yg sggoh2 jyakn reunion tnpa cik adk tudung biru tu kmi xsmpai kat sni..hihi


okey let go babe!!haha okey bp nak nih???



haaa ni sebhgian dripda gmbar2 reunion raya taun lepas best kn..hihihi

ni hasil dripada bdk2 pompuan jaga..hahaha!!!

okey ni saja kenangn raya taun lepas..naknak lg cmni boleh x?jum lah kekwan kita wat lg ea..miss this moment damn much.......^_^

5 comments:

Pinky Aina said...

Nak join,he*

Nurfara Hani said...

cakar ayam itu macam hangus

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...terkejut bila tengok kaki ayam tu...hehehehhe...:)

Si Matatajam said...

reunion UPSR tu... memang dasat la bleh jumpa kengkawan sekolah rendah yek...

inche hlovate said...

best gak klo gathering wat cm ni kn