Saturday, November 28, 2015

RANDOM GIVEAWAY RM100 FOLOWER HASRULHASSAN.COM


RANDOM GIVEAWAY RM100 FOLOWER HASRULHASSAN.COM


Giveaway| Nampak giveaway dekat feed blog naik giveaway dari blog  Hasrulhassan.com terus buka dan siap sedia untuk karang entry ni..haha. Tengok syarat tu mcm okeh kot tapi tu lah google aku ni gelong sikit pasaipa tak boleh nak share entahlah tapi tak pe pun bukan nak menang cuma seronok nak join balik macam dulu-dulu.

Setahun kot blog gelong ni baru nak aktif balik. Dulu dot com sekarang dot my so lama dah lah aku follow blog dari blogger HH ni.Sama pulak singkatan tu dengan nama aku..haha

Mengapa dan sebab follow blog HasrulHassandotcom? Macam-macam infomasi boleh dapat dekat blog ni. Sangat berguna untuk semua blogger yang nak amik ilmu pasal dunia penulisan blog. So blog yang wajib anda follow dan baca semua entry yang di taip oleh HH. Segalanya ada di blog beliau.


9 comments:

Jamil MILx Jmbelog HASHIM said...

SINGGAH PETANG http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Fifi Fizah said...

singgah dr GA yg sama
http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Top Seo Friendly said...

Salam buat Hazwan Hairy. Jom pakat follower blog hasrul hassan dan semoga berjaya buat bro...

kenny977world said...

singgah BW dari GA yang sama..
http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Ms. Kejupenyet said...

Singgah bw kat sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

Akif Imtiyaz said...

Salam Hazwan..Akak singgah sini dari Giveaway yg sama..All the best & Good Luck http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

Kaki Wayang said...

Good luck kak

Dari segmen sama

http://informations-the.blogspot.my/2015/11/edisi-giveaway-random-giveaway-rm100.html#axzz3swgXG7T6

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt berGA ..

Hasrul Hassan said...

Terima kasih kerana telah menjadi peserta GA ini.

Support blog saya dalam Contest Review Lynk.my 2015 ye. Mana tahu, ada rezeki boleh berkongsi sama.