Sunday, August 10, 2014

TERIMA KASIH DUNIA SEBENAR SHIDA


Assalamualaikum
Belum terlambat lagi kot nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin kepada semua yang mengenali aku yang pernah bersua muka dan juga alam maya ni. Maaf di pinta dari hujung rambut sehingga lah kaki if ada mengguris hati hampa semua..

Lama sangat tak online blog atas sebab yang tak dapat nak di elakkan.. Satu sebab blog problem dan sebab lain baru renew domain baru.Mayb lepas ni setiap malam akan update blog semula kot tapi ja lah kan . Sekarang ni busy tak macam dulu 24 jam mengadap pc ja sekarang nak buka pc pun dah susah.

Copy shida punya kami tak habaq pun..haha :P
http://www.duniashida.com/
Untuk mengambil mood berblogging ni balik nak wat entry pendek nak wish terima kasih sangat-sangat tak terhingga kepada Shida aka Dunia Sebenar Shida yang banyak sangat membantu dalam dunia blog ni walaupun kami tak pernah bersua muka tau. Kenal Shida ni dari awal berblogging dulu hampir 3 tahun juga lah kot kan shida kan..hahah

Terima kasih nah shida sebab hampa tolong kami renew romain baru kami ni. Kalau hampa tak tolong hari tu kami tak sempat nak buka-buka dah..hahaha..

Next entry nanti nak kisah lah semula kemana hilangnya aku dalam dunia blogging ni . Ada orang jeling-jeling ka tak tu belakang kira. Menulis sebab memang nak sangat menulis kan.. 

Jangan lupa singgah-singgah IG ni okeh...
Sebab ni lah tak online sgt dah..hahaha

Instagram :
Salutebrandmy ----> @Salutebrandmy @salutebrandmy @salutebrandmy


Penelope_store ---> @penelope_store @penelope_store @penelope_store


3 comments:

NJihe.am said...

salam singgah, selamat kembali...

NJihe.am said...

salam singgah, selamat kembali...
studioous.blogspot.com

Nao Mei said...

Ye lama betol dah tak tengok dik wan aktif. Entah masih kenal akak tak nieh..haha