Monday, August 18, 2014

KEYWORD BLOG

Assalamualaikum.

Walaupun sejak kebelakangan ni tengelam timbul tapi kedatangan " pelawat blog" boleh tahan juga lah. Kiranya blog kami ni menjadi rujukan kepda mereka-mereka yang memerlukan pendapat, mencari bahan rujukan, lokasi dan sebagainya.

Nak kongsi sedikit keyword yang menjadi untuk bulan lepas punya. Kalau orang dah "search" dekat google tu if keluar blog-blog kita,kira menjadi juga lah kan keyword nya. Apa yang orang cari? haaa meh usha gambar dekat bawah ni. Mana nak tau korang boleh buat tajuk yang sama juga ea.



Sejak kurang berblogging ni makin kurang juga nak " mengadap " depan pc. Apa nak buat ntah nak bagi macam dulu erk? lepak nagn kawan blog? macam segan dah .haha..Atas sebab yang tak dapat di elakkan juga kenapa tak berblogging ni..Tapi kami tau ada juga hampa-hampa yang baca blog kami kan? okeh kami akan terus berblogging macam yang lepas-lepas..

Walaupun tergelam timbul tak sangka juga en nuffnang bagi BE ..Buka-buka acc nuffnang tengok duit dah melebihi paras yang boleh di "cash out" so malam ni cash out terus lah nuffnang..hikhik

Terima kasih sudi baca..


1 comment:

Nao Mei said...

Amboi cepat betol nak cash out ye..hihi