Thursday, June 12, 2014

MINI OPENING PENELOPE STORE & BOUTIQUE




ASSALAMUALAIKUM.
Kepada yang berdekatan boleh lah datang beramai-ramai di mini opening Penelope Store & Boutique.

Tarikh : 14,15,16 /6/2014
Masa 10 pagi-8 malam
Lokasi : F113A Season Square Jalan PJU 10/3C Damansara Damai 47830 Petaling Jaya , Selangor

SALE untuk 3 hari berikut.
Grand Opening : 5/7/2014

20 Vendor in one roof 
Pelbagai barangan di bawah satu bumbung..Jadi kepada anda di luar sana yang suka shopping ataupun tak suka boleh juga datang cuci mata pada hari berikut ataupun hari-hari biasa.

Instagram :


Penelope_store ---> @penelope_store @penelope_store @penelope_store

Mini opening bertujuan memberitahu bahawa Butik sudah mula beroperasi, Dan start dari mini opening setiap pemebelian di butik akan berpeluang untuk menangi cabutan bertuah baucer raya sebanyak RM200..

Jadi jangan tunggu lagi! meh jalan-jalan meh..





5 comments:

Yana Sakura said...

All the best naa..maaf ceq xdpt p mlwt tapak lani..smga semuanya berjalan lncr ^^

Shida Radzuan said...

sedih xdpt join huwaaaa :(

pape pn gudluck heryy :)

Jejaka kaki Besi said...

muda2 dh berbiz..untung2

Ismail N said...

20 Vendor in 1 roof tu mcm menarik. Penelope store ni jual pakaian je ke?

Hans said...

selamat berniaga :)