Tuesday, August 19, 2014

PHOTOSHOOT WITH UTUSAN MALAYSIA

PHOTOSHOOT


Photoshoot memang nampak mudah tapi hakikatnya memang susah sangat. Kalau kau mampu posing depan kamera dengan muka fotogenik kau layak jadi model. Lagi satu kalau badan kau sado memang kau mampu setaraf model. Kalau dua-dua tu tak dak kau hanya mampu posing syok sendiri sahaja dengan kamera kau or handphone kau..haha

Pengalaman yang tak kan mungkin dilupakan kerana peluang nak jadi model memang tak de harapan..haha..

Terima kasih tak terhingga to kak teha sebab bagi saya peluang tuk perkenalkan produk dari saya ni.Terkejut juga lah dapat kol isnin then selasa suruh datang tuk shoot padahal isnin tu ada dekat Penang last minit prepair..haha..Segala jasamu tak kan ku lupa hingga akhir hayat. Sebelum ni juga ada photoshoot untuk blogger pilihan Utusan Malaysia tapi outdoor so tak nampak sangat macam mana  photoshoot dalam studio.

Boleh tengok entry ni ---> Blogger Pilihan Utusan Malaysia

Apa lah akan jadi dengan hasil gambar ini..hahaha...kalau terpilih ada lah masuk sikit-sikit yang penting nama PENELOPE STORE tu saja ..
Untuk photoshoot ni perlu bawa seorang model untuk peragakan produk kita. Kalau aku yang jadi model nampak buruk pulak baju tu.haha jadi amik lah along sebagai model , bila dekat studio tiba-tiba ada plak pelakon baru yang sedang meningkat naik so bagi dia juga lah model nasib lah free ja..haha.. Kalau abg dia memang tengah femes sekarang ni.

Boleh dapatkan surat khabar Utusan Malaysia pada sabtu ini untuk lebih lanjut mengenai photoshoot ini ea.

Instagram :
Penelope_store ---> http://instagram.com/penelope_store

Lokasi Butik
F 113A Season Square Jalan Pju 10/3C Damansara Damai, 47830 Petaling jaya, Selangor.

8 comments:

Nao Mei said...

Wah makin hebat lah adik akak..hihi..
Kepas nie makin popular kan..hihi..tahniah dik..hihi..
Nanti photoshot dengan akak lak..haha

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah. Hebat dapat jadi blogger dan masuk dalam utusan malaysia.

sYiRa LoKMaN said...

terbaikk ! ^_^

Nadya Dyana said...

woooaaa hebat!

Mila Hilas said...

makin bjaya hairy skrg..tahniah

Hafiz Hafizol said...

fuyoo hebat ah abam .. All the best untuk business tu ye

Tengku Syukri said...

tahniah bro.. makin maju.. alhamdulillah

Shida Radzuan said...

tahniah herry :) tahniah penelope store!!