Monday, October 20, 2014

PRODUK TEMPATAN TSHIRT CUSTOMADE SALUTE


Produk tempatan adalah 100% produk yang di hasilkan sendiri oleh pihak-pihak tetentu di Malaysia..Hari ni nak perkenalkan dekat korang satu local brand iaitu 'salute' atau dalam bahasa melayunya tabik.  


Sekarang local brang amat popular di kalangan remaja-remaja yang inginkan kelainan dari segi design mahupun corak baju. Untuk brand "salute" ni 100% design daripada salutebrandmy yang bakal di jual pada umum pada bila-bila masa sahaja.

Local brand " salute " di datangkan bersama tshirt yang di customade semula untuk menampakkan kelainan dari segi corak tshirt. Korang boleh follow instagram salutebrandmy untuk ketahui corak-corak baju yang bakal di launching kelak.


Instagram :
Salutebrandmy ----> @Salutebrandmy @salutebrandmy @salutebrandmy
Penelope_store ---> @penelope_store @penelope_store @penelope_store

Jumpa kami di RASTA TTDI 26&27 april ni pukul 10pagi-7 ptg..

Salutebrand adalah keluaran produk dari ig penelope_store di mana ig tersebut di manage oleh saya sendiri. Jadi kepada korang-korang followers yang jengah-jengah entry ni boleh lah support our local brand "salute" dan dalam masa sama support juga saya untuk industri fashion tshirt..hehe

Terima kasih sudi baca. Kepada blogger-blogger yang ada email dekat saya tu nanti saya akan invite korang untuk satu event yang akan diberitahu kelak..

#nerves !! semoga segala usaha akan dipermudahkan olehNya..

10 comments:

Amanda Suria said...

oooo...dah tau dah....ig penelope tu HH yang punya....thats y macam pelik je...hehehe...akak decline kot kan....ampunnnnnnnnnn

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...semoga akan terus maju dlm apa bidang yg diceburi yer...:)

diana said...

makin hebat la dak kecik ni sekarang..:)

Bahrain said...

Sedap nama produknya 'salute'

Sally Samsaiman said...

mana baju free? hahaha :P

Incik Zarif said...

makin hebat... hehehe..

KakNi Sihat Cantik said...

InsyaAllah saya sokong. Semoga sukses biz HH. ☆☆☆

ukash said...

makin hebat la dak kecik ni sekarang..:)

Anisa Anuar said...

sibuknya dia~~

Cik Nur™ said...

singgah jumaat. :)

bz yea skrang...