Thursday, October 30, 2014

PHOTOSHOOT TSHIRT PENELOPE STORE WITH UTUSAN MALAYSIA


PHOTOSHOOT | TSHIRT CUSTOMADE PENELOPE STORE | UTUSAN MALAYSIA

Sebelum memulakan entry yang belum baca yang lepas boleh klik link di bawah ni dulu yea.

Berikut merupakan beberapa gambar photoshoot bersama Utusan Malaysia , Citra Orang Muda (COM) ruang Trend.



 Masa cik Teha kol untuk temuramah ingatkan kena temuramah sahaja tak sangka plak nak photoshoot sekali dengan tshirt-tshirt customade dari Penelope Store ni . Peluang hanya datang sekali saja yea so tanpa banyak berpikir terus setuju dan tetapkan masa untuk jumpa cik Teha,Last minit then kena lak cari model sendiri untuk photoshoot , Kalau aku jadi memang bertambah buruk lah baju tu..haha.

Ciri seorang model memang tak da langsung lah ea, kena sado-sado dan muka fotogenik depan kamera layak lah jadi seorang model. Baru orang tengok nampak wow sikit kan .So last minit punya pencarian model suruh ja along yang jadi dekat situ dah boleh "cut' kos dah kan..hehe



Pada hari photoshoot tu terjumpa dengan seorang mamat ni yang baru lepas photoshoot untuk projek dia lah. Tak sangka plak artis baru yang mula bertapak dalam dunia hiburan ni. Seorang yang peramah gila macam abg dia..Haa korang tengok muka dia sama dengan sapa? cuba teka betul ka tidak..hahaha


So dia offer untuk jadi model baju ni jadi terima ja lah si wan ni jadi model. Btw terima kasih along & wan sudi peragakan tshirt ni. Next design korang juga lah yang aku akan suruh..hahaha..





Berminat nak jadi Vendor?
Sila baca di bawah

Beroperasi di Damansara damai dan berdekatan dengan Kolej Perkembangan Awal Kanak-Kanak)

Facebook Like : Facebook Penelope Store

LOKASI
F113A Season Square Jalan Pju 10/3C Damansara Damai , 47830 Petaling Jaya , Selangor Darul Ehsan.
(Bangunan kormersial bersebelahan jalan dengan Shell 7E, Mcd, TomYem Street Mall dan berhadapan pintu masuk Stesen Bas Damansara Damai)
Bangunan bersebelahan dengan One Damansara Condo , Econsave dan Kolej Perkembangan Awal Kanak-KanaK Damansara Damai.


Berminat nak jadi vendor di Penelope Store & Boutique boleh pm email tertera.

CONTACT
Hp : 017-4223101  / 012-9047287 







2 comments:

Hafiz Hafizol said...

memang letops habis la abang kita sorang nie.. \0/

Jazz Lover said...

Baju pink gambar first tu cantiklah.