Thursday, October 23, 2014

PENELOPE STORE & BOUTIQUE

PENELOPE STORE & BOUTIQUE


Penelope store & Boutique merupakan butik yang diusahakan dua bulan lepas dan pemiliknya baru sedang berjinak-jinak dalam dunia pernigaan butik. Bermula dengan perniagaan dalam talian kini penelope store sudah hampir dua bulan beroperasi di Butik.

Berkonsepkan "Store" tempat simpanan barang-barang online pada mulanya dan kini Boutique di ilhamkan untuk satu tapak kehadapan. Penelope Store merupakan satu butik berkonsepkan vendor iaitu peniaga online di bawah satu bumbung untuk menjual barang-barang secara "walk in".

Hampir 20 vendor di bawah satu bumbung Penelope Store dan pelbagai jenis barangan di jual diantaranya adalah pakaian lelaki, pakaian perempuan , minyak wangi, kasut , handbag, makanan dan bermacam-macam lagi produk dan harga yang ditawarkan tersangat lah mampu untuk semua golongan termasuk pelajar.


Beroperasi di Damansara damai dan berdekatan dengan Kolej Perkembangan Awal Kanak-Kanak)

Facebook LikeFacebook Penelope Store

LOKASI
F113A Season Square Jalan Pju 10/3C Damansara Damai , 47830 Petaling Jaya , Selangor Darul Ehsan.
(Bangunan kormersial bersebelahan jalan dengan Shell 7E, Mcd, TomYem Street Mall dan berhadapan pintu masuk Stesen Bas Damansara Damai)
Bangunan bersebelahan dengan One Damansara Condo , Econsave dan Kolej Perkembangan Awal Kanak-KanaK Damansara Damai.


Berminat nak jadi vendor di Penelope Store & Boutique boleh pm email tertera.

CONTACT
Hp : 017-4223101  / 012-9047287 





2 comments:

Nao Mei said...

Butik baru lagi adik review eh....

P/s amboi tak kan minat gak tengok drama rindu awak 200% nie...ada pe2 ke nie..hahaha...akak dah letak link balik...pergi lah tengok...drama ini memang drama minat cik akak...mesti simpan kat blog....hihi..ada masa boleh tengok balik..

Tengku Syukri said...

tawaran vendor dibuka lg? berminat nak turut serta..