Wednesday, March 23, 2011

kasih syg pengikat jiwa

halo anda disana...
lma xupdate blog rsa cm nk jiwang kjp lah
bosan sgt nk luah persaan kjap ok... (^_^)
boleh kn??
klo xblh peduli hape blog aku...hahaha
kali ni aku rsa cm nk luah ja isi hati aku ni tp aku xpndai sgt lah nk berkata2 ni
aku ni malu skit kot!!! malu ker?nthh cnfius..haha
about KASIH SAYANG!!
boleh dok lntak lah kn nk bca sila xnak sudh...
kasih syg bukn sng kn kita nk dpt n kita nk luahkn kat seseorg..
pastu if kita suka kat org tuh pulak bukn sng2 nk jtuh kasih syg kn wjib ade persaan dlm dri bru boleh go ahead ngn persaan kita..
xperlu lah nk tipu diri sbb ATI ngn PERASAAN mn blh tipu dia lhir trus dri hati...
sp ckp boleh tipu?gtau jap!!!
aku nk robek tgk hati dia..haha
persaan kasih syg ni akn muncul bila kita betul2 syg kat org tuh ja bukn suka2 ati persaan ni nk dtg mmg myb dh ditentukn kot so bila persaan ksih syg ni lahir dlm diri hargai lah dgn sebaiknya org itu if kalo xsyg jgn pksa diri say sayang sbb perkataan tu akn wat org xketahuan lah boleh rosakkn seseorg..
jiwa kn mn blh di permainkn blh gila kot..better trus trang ja apa persaan anda kat seseorg tuh..
jgn paksa diri sgt k...

if klo LOVE org tuh say LOVE
if klo xLOVE say xLOVE
walupn kptsan yg kita wat ni blh skitkn hati org lain kn...(^___^)

6 comments:

nurul shazleena nasir said...

setuju.. kasih syg juga yg mnjadikn 2 hati jd 1.. so hargailah org yg kita sayang.. :)

Anonymous said...

if sOmeOne likes yOu, give them space and oppOrtunity.. nOt because yOu’re black histOry haunts yOu tO reject their lOve..

Pinky Aina said...

Aina fall in love with. eth,hak

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...susah juga kalau cinta x berbalaskan...:)

Si Matatajam said...

Perasaan syg ni mmg tak bleh dibuat-buat.. Lahir tulus dr hati

inche hlovate said...

erm fall in love ke hery?? haha