Tuesday, July 4, 2023

KEDAI TEMPAHAN BAJU FAMILYDAY | KEDAI CETAK BAJU FAMILYDAY

KEDAI TEMPAHAN BAJU FAMILYDAY | CETAK BAJU MURAH | TEMPAHAN TSHIRT PRINTING | TEMPAHAN DESIGN PRINTING BAJU | PRINTING BAJU MURAH

Hari keluarga memang selalu diadakan setiap tahun bagi mengeratkan hubungan silaturahim bersama keluarga besar anda .Pakaian khas sedondon,  menjadi pilihan untuk menampakkan lagi kemeriahan dalam keluarga. Tempahan baju Family day atau baju hari keluarga menjadi pilihan utama.

Kepada semua  yang  sedang mencari tempat untuk tempahan printing baju family day, baju persatuan , baju group atau baju kumpulan, baju rewang , baju kahwin , baju couple , baju kelas , baju korporat , baju muslimah dan pelbagai jenis baju printing boleh terus berhubung dengan Tshirt Printing IH.


Di bawah merupakan contoh design dari pelanggan yang menempah baju di Tshirt printing IH. untuk lebih gambar dan testimoni dari pelanggan , boleh refer detail di bawah dan tekan saja link untuk lebih cepat.

Tshirt Printing IH menyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress baju, sulaman baju korporat, menjahit baju mengikut design anda dan sebagainya..Harga yang di tawarkan serendah RM13/ pcs mengikut terma dan syarat.

Kami juga menerima tempahan untuk cetakan ( Sulaman / Silkscreen )

 Corporate Shirt / F1 Uniform
 Vest
 T-shirt Muslimah
 Quick Dry Roundneck & Collar
 Cap
 Polo Shirt
 Jersi
 Jacket

Kami juga menerima tempahan baju Custommade dari anda dengan harga yang berpatutan...

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Hp        :  017-5945084 / 012-9047287
Email    : ihcube.ent@gmail.com

.
Sosial media yang lain untuk rujukan ..
.
INSTAGRAM @tshirtprinting_ih 
WEBSITE : www.ihcube.com
No comments: