Monday, October 28, 2019

PRINTING BAJU MURAH | CONTOH PRINTING BAJU FAMILYDAY


PRINTING BAJU MURAH | CETAK BAJU MURAH | PRINTING BAJU FAMILYDAY


Sedang mencari tempat printing baju untuk event dan sebagainya?Di sini saya cadangkan untuk cetak baju di tshirt printing ih. Sudah hampir 6tahun dalam bidang printing dan beribu ribu design sudah dibuat..

Untuk dapatkan harga hampa hanya perlu bagitau berapa anggaran baju dan contoh design yang anda minat.Jika tidak ada lagi design hampa boleh lukis sahaja nanti pihak tshirt printing akan buat semula sebelum proses cetakkan.
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1JMGD4k5ysib6G4qCTMvV51aakaxW5aCohttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1jK5RZWkFNqlZzlnkT-jDbtk5DIYhJLYdhttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1N_OhCwCv2xAbN5vrhdjh2C5LBsA0ltO4
 Selalunya pihak printing yang akan design jika pembeli tak tau nak design apa yang dorang nak dan ada juga di kenakan bayaran untuk design. So kalau korang nak free design boleh printing baju dekat tshirt printing IH.

Printing baju murah | Di sini saya nak memperkenalkan tempat untuk sesiapa sahaja yang sedang mencari perkhidmatan mencetak baju / printing baju untuk individu, sekolah, persatuan, kumpulan dan sebagainya.


Tshirt printing IHMenyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress, sulam , menjahit baju muslimah, menjahit baju raglan dan segala jenis design baju yang korang nak buat.Harga yang berpatutan dan terus dari kilang.

Harga serendah RM10 mengikut terma dan syarat. Jenis-jenis baju seperti cotton, jersey , baju berkolar , berzip dan bermacam-macam lagi.So korang boleh terus berhubung dengan  Tshirt printing IH.


INSTAGRAM @TSHIRTPRINTING_IH


Sebarang pertanyaan korang tengok butiran di bawah ini..

Link FB
 :  
TSHIRT PRINTING IH
No hp 
   : 0129047287 / 0175945084
Lokasi 
  : Main Office Sg Buloh & Damansara
Tempahan
 : Postage seluruh Malaysia , walk in  atau COD 

Untuk lebih contoh boleh tengok dekat page 
TSHIRT PRINTING IH
.
.
.
.

Kalau ada produk ke apa ke if nak suruh kami tulis dalam blog kami hampa boleh email kami nah. FREE sahaja! hampa email ja apa nak tulis dalam blog dan bagi la detail yang perlu.

Email : hazwan943@yahoo.com.my
Instagram : @hazwanhairy 

No comments: