Wednesday, January 18, 2017

WORDLESS WEDNESDAY

WORDLESS WEDNESDAY | PERCUTIAN KE KOTA KINABALU SABAH 



Sabah Tea , Ranau Sabah...





INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :
hazwan943@yahoo.com.my 

PERCUTIAN BAJET KE KOTA KINABALU

PERCUTIAN BAJET KE KOTA KINABALU | WORDLESS WEDNESDAY



Entry akan menyusul kemudian, amik mood nak mengarang dulu yea kami belanja gambar sahaja.haha





INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :
hazwan943@yahoo.com.my 

Wednesday, January 11, 2017

INH CLOTHING OFFICIAL

INH CLOTHING OFFICIAL


Inh clothing official menjual beberapa jenis baju untuk tempahan secara individu mahupun secara borong. Juga Menerima jahit secara pukal untuk produk atau borong mengikut design daripada anda.

*Kurta
*Baju melayu
*Tshirt
*Blouse
dan sebagainya.



Quotation.
Emal :ihcube.ent@gmail.com

Instagram : @inhclothingofficial
Facebook : i&h clothing official

Lokasi: Damansara Damai.




INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :
hazwan943@yahoo.com.my 

BURN TIKET PERCUTIAN KE MEDAN

ASSALAMUALAIKUM.



Untuk ke 3 kali rasanya burn tiket percutian ke Luar Negara,gituuu walaupun bukan jauh mana pun.hahaha. Untuk kali ni burn tiket ke Medan atas sebab yang tak dapat nak di ellakkan.Kerja lebih penting dari bercuti see nampak tak komitmen terhadap kerja tu ada.haha


Medan memang tak pernah sampai lagi lah mungkin bukan rezeki untuk kali ni.Tak apa kalau ada rezeki umur panjang boleh pergi lain kali. Harga tiket ke Medan ni Rm180 return,jadi untuk trip ke Medan kalau diizinkan kami pergi berdua ja ala ala backpackers ja.

Ada pakej untuk pergi Medan juga tau nanti kami update nah boleh lah refer pakej tu tak payah susah, susah dah nak booking semua.

See u next time Medan...........






INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :
hazwan943@yahoo.com.my 

Saturday, January 7, 2017

PRINTING TSHIRT MURAH

PRINTING TSHIRT MURAH | CETAK BAJU MURAH | PRINTING BAJU MURAH


Tshirt printing murah atau cetak baju murah mengikut design dari hampa semua.Berminat nak buat baju kelas, baju family day, baju rewang, dan sebagainya boleh mesej no di bawah. Segala urusan melalui online ataupun walk in ke opis.




Whatapps:
0129047287 ( along )
012-3367702 ( hery )

Email:
ihcube.ent@gmail.com


Tshirt printing IHMenyediakan perkhidmatan silkscreen baju, heatpress, sulam , menjahit baju muslimah, menjahit baju raglan dan segala jenis design baju yang korang nak buat.Harga yang berpatutan dan terus dari kilang.

Harga serendah RM15 mengikut terma dan syarat. Jenis-jenis baju seperti cotton, jersey , baju berkolar , berzip dan bermacam-macam lagi.So korang boleh terus berhubung dengan  Tshirt printing IH.
INSTAGRAM 


INSTAGRAM @TSHIRTPRINTING_IH

Sebarang pertanyaan korang tengok butiran di bawah ini..

Link FB :  TSHIRT PRINTING IH
No hp    : 0129047287 / 0123367702
Lokasi   : Main Office Sg Buloh & Damansara
Tempahan : Postage seluruh Malaysia , walk in  atau COD 

Untuk lebih contoh boleh tengok dekat page TSHIRT PRINTING IH.





INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :
hazwan943@yahoo.com.my 

PAKEJ BAJET LANGKAWI 2017

PAKEJ PERCUTIAN KE LANGKAWI | PAKEJ BAJET LANGKAWI 2017

Assalamualaikum.

Pakej percutian murah ke Langkawi plak untuk entry kali ni. Tahun 2017 tahun melancong ke macam mana?haha. Okeh kalau hampa nak p Langkawi lepas tu malas sangat nak p google ke, trivago ke apa benda semua tu hampa boleh amik pakej ja. 


Senang tak payah nak pikir apa dah. Mesej nombor yang ada lepastu mintak lah senarai harga nanti hampa dapatlah detail.Kalau berkenan degan pakej yang ditawarkan hampa terus ja booking.Mudah kan?


Lagi satu pakej ni tak semestinya hampa kena ikut macam rombongan cik kiah ramai ramai tu, kalau macam ni hampa beli ja pakej lepas tu google lah sendiri lokasi mana nak pergi.Pakej ni sebenarnya memudahkan kita dalam urusan penginapan, pengangkutan, pemandu pelancong (kalau luar negara ),cari pakej snorkling lah dan sebagainya.


Sebut Harga:
Whatapps: 017-5945084 ( wan )
Email : ihcube.ent@gmail.com
Instagram : cutibajet.co


PAKEJ BAJET LANGKAWI 2017

RM180 seorang dewasa (min 4 orang )
(Kanak-kanak RM110)
(Public holiday + RM25 seorang)

Pakej termasuk
- 3hari 2malam
- Penginapan Area cenang.
- Kereta (Kereta viva, wira, myvi, saga .. atau sama taraf (auto)
- Island hopping 4Jam (pulau dayang bunting , pulau berasbasah , eagle feeding (9pagi - 2petang)
- FREE map
- FREE Pickup from jeti/airport ke  penginapan
**Penginapan di Area pantaicenang .. 
kami akan dahulu kan booking awal penginapan yg paling dekat dengan pantai..
first come first serve….




Jumpa next entry pulak okeh kita tengok pakej mana plak yang ada nanti.Kenali lah dunia melanconglah selagi mampu.Bajet pun tak apa tau janji kita dapat pergi.Kalau nak mewah kaya tak apa lah pastu nak fefeling honeymoon boleh kalau setakat dengan kawan ni main redah sudah..haha

hepy holiday!!






INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :
hazwan943@yahoo.com.my 

Friday, January 6, 2017

PAKEJ PERCUTIAN MURAH KE BANDUNG

PAKEJ PERCUTIAN KE BANDUNG.

ASSALAMUALAIKUM.

Sapa pernah pergi Bandung? Best kan rugi yang mana belum sampai Bandung. Kami dah p dah haritu jalan-jalan dengan shopping sampai tinggal 20sen dalam poket .hahaha Kelakar kot turun flight sampai KLIA terus cari mesin ATM.hahaha.

Mula-mula nak shopping tuk kerja ja last-last terbeli semua barang yang minat bukan apa sebab murah so menjadi jadi lah time tu.Pengalaman paling best dekat Bandung
.

Kat sini nak kongsi kat hampa semua pakej murah ke Bandung, Indonesia.Harga yang di tawarkan di bawah untuk ground pakej ja tau tak termasuk Tiket Flight. Tapi jangan risau depa pun boleh tolong hampa dapatkan tiket murah ke Bandung last minit kalau hampa nak p sana.


Harga kami dapat haritu RM130 return tau! murah sangat.Paling mahal pun dalam RM180 return.Hampa contact ja no di bawah ni okeh nanti depa send quatation untuk hampa yang penting sabar tau.



PAKEJ BAJET BANDUNG
4HARI 3MALAM
.
💰RM340pax (Min 6Pax)
💰RM395/pax (Min 5Pax)
💰RM405/paxx (Min 4Pax)
💰RM480/pax (Min 3Pax)
💰RM510/pax (Min 2Pax)



...Sebut Harga....

Whatapps: 017-5945084 ( wan )
Email : ihcube.ent@gmail.com
Instagram : cutibajet.co

... Include ...
.
✔ Pick and Drop service at airport Bandung
✔Accommodations Hotel Staying (Hotel 2-3 stars)
✔Tour in Bandung
✔Driver cum tour guide
✔Air-conditioner car
✔Breakfast
.
... Exclude ...
.
❌Flight
❌Lunch and Dinner
❌Entrance Ticket
.
Jadual Perjalanan:
1st day
Airport/stasiun
Pasar baru
toko3
factory outlet
.
2nd day
Tangkuban perahu
Grafika cikole
Farm house
Taman begonia
Floating market
Dusun bambu
Rumah mode
.
3rd day
Kawah putih
Glamping lake side
Barusen hills
Taman strawberry
Cibaduyut
.
4th day
Kartika sari, amanda
Airport/stasiun​.


HEPY HOLIDAYYY!!







INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :
hazwan943@yahoo.com.my 



Thursday, January 5, 2017

DROPSHIP DIPERLUKAN INH CLOTHING OFFICIAL

DROSHIP DIPERLUKAN | INH CLOTHING OFFICIAL 


Assalamualaikum. Kepada yang berminat nak tambah income harian anda sebagai dropship boleh pm no di bawah.Produk yang di keluarkan adalah baju kurta, baju melayu , tshirt lelaki dan perempuan serta beberapa produk yang lain.


Tempat adalah terhad jadi yang terawal untuk mendapat banyak kelebihan. Bertindak sebelum terlambat.

Boleh follow Instagram:
@inhclothingofficial
@inhclothingofficial
@inhclothingofficial




.Tambah Income harian anda! Tempat terhad.
.
🔹DROPSHIP DIPERLUKAN🔹
📲Whatapps:
•017-5945084
•017-5945084
•017-5945084
.
🔸Kurta kasual (moden)
🔸Baju Melayu
.
DROPSHIP
• Tak perlu bayar apa-apa.
• Tak perlu simpan stok.
• Tak perlu pos barang.
• Ada group untuk support & info.
• Komisen RM10-Rm20/item
• Bonus Jualan RM30-RM500 (pakej pulau perhentian)
.
SENARAI AGENT:
@inhclothingjohor
@inhclothingkedah
@inhclothingmelaka
@mh.butikmanis
@inhclothingputrajaya
.
.

TEST GAMBAR




INSTAGRAM:
inhclothingoffcial

Sunday, January 1, 2017

SELAMAT TAHUN BARU 2017




SELAMAT TAHUN BARU 2017|

Selamat tahun baru 2017 untuk semua yang mengenali.Semoga diberi kesihatan yang baik untuk menempuh tahun 2017 ini.Apa yang berlalu di tahun 2016 kita anggap sebagai satu cabaran dalam hidup kita & jadikan sebagai pengajaran untuk membentuk peribadi atau jalan hidup yang lebih baik.

                         

Bagi aku untuk tahun 2017 ini semoga apa yang dirancang dapat dipermudahkan urusan dengan baik.Diberi peluang untuk mencuba benda yang aku nak dan menjadi insan yang patuh pada agama,bersemangat waja & berbakti kepada ibu dan bapa.Lepas tu hope rajin update blog hahaha.



                                     
Hepy new year 2017.