Saturday, January 7, 2017

PAKEJ BAJET LANGKAWI 2017

PAKEJ PERCUTIAN KE LANGKAWI | PAKEJ BAJET LANGKAWI 2017

Assalamualaikum.

Pakej percutian murah ke Langkawi plak untuk entry kali ni. Tahun 2017 tahun melancong ke macam mana?haha. Okeh kalau hampa nak p Langkawi lepas tu malas sangat nak p google ke, trivago ke apa benda semua tu hampa boleh amik pakej ja. 


Senang tak payah nak pikir apa dah. Mesej nombor yang ada lepastu mintak lah senarai harga nanti hampa dapatlah detail.Kalau berkenan degan pakej yang ditawarkan hampa terus ja booking.Mudah kan?


Lagi satu pakej ni tak semestinya hampa kena ikut macam rombongan cik kiah ramai ramai tu, kalau macam ni hampa beli ja pakej lepas tu google lah sendiri lokasi mana nak pergi.Pakej ni sebenarnya memudahkan kita dalam urusan penginapan, pengangkutan, pemandu pelancong (kalau luar negara ),cari pakej snorkling lah dan sebagainya.


Sebut Harga:
Whatapps: 017-5945084 ( wan )
Email : ihcube.ent@gmail.com
Instagram : cutibajet.co


PAKEJ BAJET LANGKAWI 2017

RM180 seorang dewasa (min 4 orang )
(Kanak-kanak RM110)
(Public holiday + RM25 seorang)

Pakej termasuk
- 3hari 2malam
- Penginapan Area cenang.
- Kereta (Kereta viva, wira, myvi, saga .. atau sama taraf (auto)
- Island hopping 4Jam (pulau dayang bunting , pulau berasbasah , eagle feeding (9pagi - 2petang)
- FREE map
- FREE Pickup from jeti/airport ke  penginapan
**Penginapan di Area pantaicenang .. 
kami akan dahulu kan booking awal penginapan yg paling dekat dengan pantai..
first come first serve….




Jumpa next entry pulak okeh kita tengok pakej mana plak yang ada nanti.Kenali lah dunia melanconglah selagi mampu.Bajet pun tak apa tau janji kita dapat pergi.Kalau nak mewah kaya tak apa lah pastu nak fefeling honeymoon boleh kalau setakat dengan kawan ni main redah sudah..haha

hepy holiday!!






INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :
hazwan943@yahoo.com.my 

No comments: