Friday, January 6, 2017

PAKEJ PERCUTIAN MURAH KE BANDUNG

PAKEJ PERCUTIAN KE BANDUNG.

ASSALAMUALAIKUM.

Sapa pernah pergi Bandung? Best kan rugi yang mana belum sampai Bandung. Kami dah p dah haritu jalan-jalan dengan shopping sampai tinggal 20sen dalam poket .hahaha Kelakar kot turun flight sampai KLIA terus cari mesin ATM.hahaha.

Mula-mula nak shopping tuk kerja ja last-last terbeli semua barang yang minat bukan apa sebab murah so menjadi jadi lah time tu.Pengalaman paling best dekat Bandung
.

Kat sini nak kongsi kat hampa semua pakej murah ke Bandung, Indonesia.Harga yang di tawarkan di bawah untuk ground pakej ja tau tak termasuk Tiket Flight. Tapi jangan risau depa pun boleh tolong hampa dapatkan tiket murah ke Bandung last minit kalau hampa nak p sana.


Harga kami dapat haritu RM130 return tau! murah sangat.Paling mahal pun dalam RM180 return.Hampa contact ja no di bawah ni okeh nanti depa send quatation untuk hampa yang penting sabar tau.



PAKEJ BAJET BANDUNG
4HARI 3MALAM
.
💰RM340pax (Min 6Pax)
💰RM395/pax (Min 5Pax)
💰RM405/paxx (Min 4Pax)
💰RM480/pax (Min 3Pax)
💰RM510/pax (Min 2Pax)



...Sebut Harga....

Whatapps: 017-5945084 ( wan )
Email : ihcube.ent@gmail.com
Instagram : cutibajet.co

... Include ...
.
✔ Pick and Drop service at airport Bandung
✔Accommodations Hotel Staying (Hotel 2-3 stars)
✔Tour in Bandung
✔Driver cum tour guide
✔Air-conditioner car
✔Breakfast
.
... Exclude ...
.
❌Flight
❌Lunch and Dinner
❌Entrance Ticket
.
Jadual Perjalanan:
1st day
Airport/stasiun
Pasar baru
toko3
factory outlet
.
2nd day
Tangkuban perahu
Grafika cikole
Farm house
Taman begonia
Floating market
Dusun bambu
Rumah mode
.
3rd day
Kawah putih
Glamping lake side
Barusen hills
Taman strawberry
Cibaduyut
.
4th day
Kartika sari, amanda
Airport/stasiun​.


HEPY HOLIDAYYY!!







INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :
hazwan943@yahoo.com.my 



3 comments:

Yana Sakura said...

Rindu gila kat Bandung baq hang! :D

Alhafis Hafis said...

name hotel ape yer

Alhafis Hafis said...

list kan name2 hotel include this package. tq