Wednesday, February 11, 2015

NASI GORENG MENTARANG

NASI GORENG MENTARANG

Nasi goreng mentarang ,makanan yang korang mesti cuba kalau pergi kawasan Sekincan Kuala Selangor.

Baru-baru ni pergi kawasan Kuala Selangor singgah makan mentarang Bakar dekat Ajil mentarang bakar kedai yang wajib singgah kalau lalu area situ.

Mentarang bakar memang popular di kawasan Sekinchan ni,kalau dekat kedai Ajil menu lain yang di sediakan adalah Nasi goreng mentarang,mentarang goreng tepung,sup belut,belut bakar ,ikan haruan ,mentarang masak lemak dan macam-macam lah..

So korang mesti cuba kalau berdekatan dengan kawasan Sekinchan ok..Pasti akan singgah makan lagi untuk kali ke dua..hehe





P/s:Nak update banyak entry tapi susah lah laptop buat hal kalau tak boleh kongsi backpacker travel..Boleh follow ig kami @hazwanhairy 

3 comments:

Syira Lokman said...

nampak sedappp tu

yana yassin said...

kat kl payah giler nak jumpa mentarang nie . Kena cari ke kuala selangor sana . Kemain lagi jauh .

Eka Tikah said...

mentarang?? :O