Thursday, October 24, 2013

REDDELIMA GIVEAWAY PART 1 BY DUNIA SEBENAR SHIDA


Assalamualaikum, peace upon you.





Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :


 Syarat-syarat wajib : 
  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini


P/S : Setelah berbulan aku tak join memana GA arini aku dah nak start join dan kembali aktif macam dulu..haha... New look!! waiting for entry... 


6 comments:

Kesuma Angsana said...

mohon doakan kesembuhan adik yer !

Hafiz Hafizol said...

Selamat ber GA.. gudluck.. :D

Zara Alisha said...


Datang singgah dari GA yg sama ,, jemput singgah kalau sudi
http://zaralisha.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

husna zahidi said...

Assalamualaikum
berkunjung dari segmen yang sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

goodluck ye!! =)

Shida Radzuan said...

salam :) thanks sbb sudi join dan support GA ini..Inshaallah pemenang shida akan umumkan dlm msa tdekat ni, selalu singgah blog shida k untuk tdk tlepas hadiah-hadiah yg smmgnya awesome ni :)

gudluck :)

yg ikhlas : Shida Radzuan
Blog : www.duniashida.com

Reddelima Giveaway part 2 sedang berlangsung dan HADIAH UTAMA sebuah Percutian ke Pulau Satang Kuching, Sarawak secara percuma diberikan :) jgn lupa join ya :)

ayut said...

ayut pon join jgk aritu..tp takde rezeki.hihihi