Friday, October 25, 2013

MY NEW LOOK HAZWANHAIRY{DOT}COM


BUSINESS | PERSONAL |TRAVEL

Assalamualaikum..
Dengan kesibukkan ku sejak kebelakangan ni membuatkan blog aku bertambah muram dan suram dengan pembaca. Apa yang harus aku lakukan lepas ni untuk naik kan kembali blog aku macam dulu ea? Semuanya under planning..

Now im back !! My new look Hazwanhairy{dot}com .. Bersemangat waja nak karang segala entry lepas ni..haha...
Label :
About Company | Business | Personal | Travel | T-Shirt Murah | Box Creative | Pengiklanan | Pakej Kad Kahwin 

Setakat ni tak pernah lagi nak berputus asa bila blog hazwanhairy dot com ni suam-suam kuku. Nak kata tak dak orang view blog tu nampak sangat menipunya kan .Alhamdulillah reader yang sebelum ni masih setia dengan blog aku ni. Terima kasih banyak-banyak sebab still support blog ni yea.

Sebab aku dah jarang online sebelum ni adalah :
- Laptop tumpah air ( oleh sebab terlalu gigih update blog sampai air boleh tertumpah atas keyboard )
- Memulakan perniagaan sendiri secara kecil-kecilan ( printing & advertising job )
- Perpindahan rumah
- Perpindahan tempat kerja baru.


Sebelum ni kalau yang pernah masuk blog aku ni mesti dah tau kan macam mana rupa blog hazwanhairy ni , ala-ala kebudakan sikit meriah dengan design bukan apa tu mengambarkan betapa hidup ku penuh warna warni. hahaha...

Header lama & Background :




So yang baru ni korang rasa macam mana okeh ka x? 


22 comments:

Kakcik said...

Asalkan tidak nampak semak dan mudah untuk diterjah, ianya adalah ok. :)

Sally Samsaiman said...

cantik! baru nmpak matang..hahaha

Zara Nurhaidah said...

wcome back.. ^^

MG schmidt said...

this time look more environmental skit
bumi hijau :)

Yana Sakura said...

Nice...sbb kombinasi warna dia pn oke :) kemas ...like 1000x..hee

Yana Sakura said...

Nice...sbb kombinasi warna dia pn oke :) kemas ...like 1000x..hee

Yana Sakura said...

Nice...sbb kombinasi warna dia pn oke :) kemas ...like 1000x..hee

Dianaa said...

sekarang kemain oren dia. hihii :D
welcome back hery! :p

Vee Lea said...

Header okay, but I like white backgrounds :D Or lighter colors..

Cik Nur™ said...

serius cantik..ingtkan salah masuk blog tadi..kekekeke

Cik Cammy Lia said...

nampak matang la :-)

Aku Penghibur said...

wahh cantiuik ..nampak betul2 berubah :)

Kisah Si Dairy said...

dik...baru boleh masuk blog nie..apa tak tau maslah line kat office tu smpi blog awak tak boleh bukak..kat rumah boleh pulak

Yana Sakura said...

Wah..nice!! Suke3.. Kat fb like 1000x..ngee xD kombinasi yg mnarik dan nmpk kemas..

Hafiz Hafizol said...

ok la.. 7 bintang drp 10. haha. sesuai la dgr peredaran usia.

Anisa Anuar said...

suka perubahan baru ni...keep it up

BUNDA a.k.a KN said...

Okey lah tu...

aquagugurl said...

cun..ngeeee

Incik Zarif said...

nampak menariks bro.. lame x dengar kabo bro hairy nih

muja said...

suke yang lama,, hehe

Hazmin Hamudin said...

Kalau dapat design minimalist dan lebih profesional lagi best.

ayut said...

ok..nmpk blog matang cikit..hihihi..ala2x global gitu..ayut pon lama xsinggah blog hery.kesibukan melanda..ni tgh gigih nak semangat BW semula..hihihi