Friday, February 25, 2011

selami cinta!!!!

ketika aku dtg di dunia permainan cinta
cuma stu yg aku bawa iaitu KASIH SAYANG di dlm dada
yang boleh merubah stu perubahan ketara dalam diri
mungkin bg yg di lamun cinta xada alasan lain tentang cinta
kerana hanya satu iaitu KASIH SAYANG
kecuali hanya mengada2 dgn cinta dan mainkan cinta..
kalo ade sebutan CINTA SUCI sblm khwin aku xpercaya
kerana alasan itu di paksakn saja demi mncpai cita2
dan aku akan katakan sgguh MALANG nasib mereka
kerana teralu taksub dengan cinta
cinta adalah RINDU yang dtg dri dalam kalbu
akan membawa hdup begitu bahagia
dalam melalui kedamaian bercinta..

cinta itu BUTA
cinta boleh membutakan sesiapa
cinta itu KETAWA dan AIRMATA
ya mungkin setengan manusia xlh hidup tnpa cinta..
jadi berhati lah dgn cinta..
kerana cinta akan membunuh jika cinta itu adalah CINTA PALSU!!! (^__^)


hahahaha amcam ok x?maklum lah guys aku rsa cm nak jd PENULIS pulak pasni bosan2 kan nk wat cmna..awal2 blog mestilah cmni hope korang xbosan la ek bca...kehkehkeh
any comment ckp je k aku xksh pn nnti kang aku wat cite lain lak k..klo aku wat pasal dri aku kang bosan pulak if wat jiwang2 pn org pn bosan so aku cmpur aduk la yea..hehe (^___^)
uols promote lah blog aku ni mn nak tau stu hri nnnti aku lh jd bloggers ka..wakakakakaka

13 comments:

Mohd Hasmanizam Bin Mansor said...

bgus.....percubaan yg menarik....hehe

Mohd Hasmanizam Bin Mansor said...

bgus2....penulisan yg baik & menarik....teruskan usaha anda...caiyok2....=)

nur arina said...

bagus2...cube create yg len lak...hihihi

Rama - Rama Puteh said...

chenta?

hairy said...

rama2:chenta cnduri... :p

hairy said...

along:hehehe suport hery ek tau tq a lot klo rjin bca tau bg komen yg mendalam.. :p

whitee said...

cinta itu KETAWA dan AIRMATA..
lebih byk air mata kot..

hairy said...

white:aha myb la kot...klo terlalu syg dngn cinta suci :-)

Pinky Aina said...

Chenta?

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...menarik memang boleh jadi penulis ni...:)

Si Matatajam said...

HH mmg berbakat la dlm menulis ni...pandai susun ayat dan meluahkan idea.. Bukan bodek tau... Bulan posa ni tak tipu la..bln tak posa pun akak tak Mau tipu.. Tak baik..eh pjg plak komen ni...

Nurfara Hani said...

Memang sangat2 berbakat @Siti Matatajam..

inche hlovate said...

dah jadi blogger ternama dah pun kan