Saturday, April 4, 2020

RESEPI KUIH KASTURI ATAU COQ KACANG

RESEPI KUIH KASTURI ATAU RESEPI COQ KACANG HIJAU

Setelah lama tak update blog hari ni baru lah terasa nak tulis dekat blog,bayar domain tapi tak tulis apa apa rugi sangat lah kan.haha..

Banyak masa ada bila masa tempoh kawalan pergerakkan ni, jadi masa terluang aku mestila masak masak hahaha..

Ada saja menu yang nak buat ,kalau nak follow ig masak masak aku boleh klik link dibawah.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Untuk entry ni saja nak share resepi Kuih
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1Oh9Pia7MfZxij3fAOfHZeHkOrOEGT6zm
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1bE3d3_NM8tbjCZqkl_ExHRLK8RHj1ZDK

Selamat mencuba ok! Luangkan masa anda bersama keluarga..
.
Semoga kita semua dilindungi Allah swt dari virus covid 19 ni..
.
Ikut peraturan yang sudah ditetapkan oleh pihak kerajaan.
#stayathome


No comments: