Friday, April 3, 2020

JEM TART NENAS SADO | PEMBORONG KUIH RAYA 2020

PEMBORONG KUIH RAYA 2020| BORONG KUIH RAYA | KUIH RAYA HOMEMADE BORONG |KUIH RAYA 2020| MENCARI AGENT KUIH RAYA 2020

Tudiaaa jem nenas untuk tart nenas sadoo!! Haaa sapa tengok tak terlioq aku tak tau lah..hahaha.Jem homemade ok!!!Nak borong? Nak beli satu? Bolehhh baca entry bawah..https://drive.google.com/uc?export=view&id=1Fd_jDodkNgvpun1saMPFbbllWDBsQlBEhttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1uQs1SJ3CuxDH7CVf-Xd7-OjwtUJzkAYU
Haaa sebelum memulakan entry nak bagitau dulu kuih raya ni homemade yea! Kena order dulu baru kami akan buat. Untuk borong kuih raya kena order awal 1bulan dari tarikh untuk ambil.
.
Anda seorang peniaga kecil kecilan di bazar ramadhan atau kiosk kiosk semasa hari perayaan dan sedang mencari pemborong kuih raya yang sedap??Okey kami nak cadangkan dekat hampa semua kuih raya homemade yang sangat sedap dan tak kedekut bahan. ingat yea homemade tau! Hanya satu orang sahaja yang buat kuih ni.

Tak akan menyesal lah kalau beli secara borong dan akan jual kepada pembeli lain.Pelbagai kuih raya homemade yang boleh anda semua pilih.Barang sudah tersedia anda hanya perlu fokus untuk jual sahaja. 

Keuntungan setiap kuih raya dianggarkan dari RM2-RM7 sebalang mengikut jenis kuih raya,tempat jualan dan sebagainya.Selain tu boleh juga dapat keuntungan dari cas COD dari pelanggan yang inginkan proses perhantaran terus ke depan pintu. Best kan?

Jenis kuih untuk korang pilih :
- Tart Nenas Sado 50biji
- Tart Anggur Sado 50biji 
- Almond London badam melimpah 50biji 
- Tart cadbury 30biji 
- Samperit susu 50biji
- Florentine cookies 50biji
- Biskut buah pinggang 50biji
- Brownies cookies 50biji
- Popia Nestum 
- Popia Cheese 

Banyak kan pilihan yang hampa boleh pilih?Lokasi biskut di buat dekat Penang tau.Kalau korang dekat Penang boleh terus ambil di Penang.Min untuk beli borong 10 balang tak kisah campur kuih.Sikit saja kuantiti anda boleh mulakan bisnes! 
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1N3QEItRoZHmBF0KyBu9tmGVzGKBWmoRchttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1-j1BfD-E0dKw8CT5BUPPRra80toJdr27https://drive.google.com/uc?export=view&id=130kfGsCqEW39TivjGuvOddpN-gjFXP1ohttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1M-TBjIuAsWXM3oWQ_kEx2Pr2D7q21Z5ghttps://drive.google.com/uc?export=view&id=14lVwHHuO5t019tykJ4XjgjoeZvlJznHThttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1iU0rCoaPFcr39YuemaznLWzqps0MXVxOhttps://drive.google.com/uc?export=view&id=18XGwOimkWCv5E8OkZaV86XX2YxIur9DHhttps://drive.google.com/uc?export=view&id=11QEOYwfI5s8PY-ZzkQtUXGd4R0yAqABEhttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1IrRFugVbSf1uKdeEnlm46xjEV9EEdwpo
Wajib order dulu yea sebab kuih raya tidak buat stok untuk simpanan,hanya fresh dari oven sahaja tau.Lepas buat proses 2-3 hari untuk delivery kepada customers.Baru lah sedappp bila makan yang baru ni.Dan kuih raya ni selalunya tahan sehingga 3bulan.

Untuk pemborong di sekitar Kuala Lumpur & Selangor boleh buat tempahan awal.Awal ramadhan sudah boleh menjual.

Nak beli satu pun boleh! Bukan jual untuk borong sahaja tau.Untuk makan makan sendiri pun ada..Sapa nak beli nanti roger nombor di bawah
Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor dibawah..
.
Whatapps: 0175945084
Instagram : dodoldapoqkayu
Instagram : @hazwanhairy

Jadi apa tunggu lagi bertindaklah sekarang.Lambat nanti tertggal la hehe.

No comments: