Sunday, November 19, 2017

MENANG HP ZTE AXON 7 DI THE MALAYSIAN ENTRPRENEURS FESTIVAL JOHOR EDITION

ZTE AXON 7 4GB RAM 64 GB | ZTE AXON GOLD


Baru baru ni berpeluang menghadiri The Malaysian Entrepreneurs Festival 2017 ( TMEF ) yang di adakankan di KSL Resort City Johor Bahru anjuran SME..TMEF mengumpulkan usahawan usahawan bertujuan membantu usahawan atau peniaga untuk mencapai matlamat perniagaan. Selain tu tmef mengajar, mambantu, memberi inspirasi, motivasi kepada sesiapa yang hadir ke TMEF.

Bila dapat jemputan untuk join ni pikir juga dulu sebab dekat Johor kan, kos nak pergi sana lagi apa semua tu kena kira..haha.Nasib baik ada penginapan dekat sana jadi dah tak perlu pikir pasal hotel. Event ni free sahaja tak perlu keluarkan sesen pun makan minum semua pihak event dah bayarkan jadi alang alang ada kerja area johor sabtu ahad lajakkan terus sehingga event ni pada hari rabu.


Event ni banyak sponser diantaranya ZTE Malaysia, syarikat telifon bimbit jenama ZTE dari malaysia ni ada tawarkan 2 biji telifon bimbit. 1 biji untuk cabutan bertuah dan 1 biji lagi untuk gambar di instagram paling kreatif dan banyak like..Bila nampak ni aku dah senyum lebar dah! Senang ja syarat syarat dia..hahaha..

Gambar ni lah yang menyebabkan kami menang hp zte axon 7 tu..haha


Update gambar dan tunggu orang like lah atau suruh sapa sapa like..Alhamdulillah rezeki untuk hari tu aku menang HP ZTE AXON 7!! Wowww terkejut masa tu tak terkata apa, naik pentas kaki ketaq ketaq jadi..hahaha..Syukur Alhamdulillah untuk rezeki tu boleh lah buat pakai untuk bisnes..ZTE Axon 7 ni 4GB RAM & 64GB yea sangat best punya laju..haha  


Boleh tengok gambar di bawah apa yang menarik ZTE Axon 7 ni..Kalau nak beli harga dalam RM1599 juga tau! eheheSekian saja lah! idea pun xdak penulisan pun cam apa lagi...hahaha...
INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

No comments: