Sunday, October 22, 2017

MANGO FLOAT ROYALE MELAKA | TEMPAT MAKAN MENARIK DI MELAKA

TEMPAT MAKAN MENARIK DI MELAKA | MANGO FLOAT ROYALE MELAKA


Bercuti ke Melaka | Kalau pergi ke Melaka tercari cari dekat mana tempat makan best boleh cuba p mango float royale Melaka. Melaka terkenal dengan coconut shake kan tapi kali ni cuba try mango float royale Melaka ni memang ternyata sedap sekali rasa pasti beli bawa balik..
Dekat Mango Royale Melaka ni ada juga kedai makanan lain yang best , boleh pilih nak makan apa. Kami tertarik nak cuba mee rojak special ada udang dan sotong ok! hidangan dia besar dan harga sangat la berpatutan dengan makanan tu. Selain tu ada juga mee kari special, nasi ayam special, mee goreng, dan sebagainya untuk kedai pertama..
Selain tu ada juga khemah khemah yang jual laksa, kuih muih tradisional termsuk keria gula melaka yang femes dekat Melaka tu, churos, meatball, sate, cendol dan perlbagai jenis makan lagi lah bak kata semua ada dekat situ boleh ja rasa semua kalau larat makan.

Macam biasa tempat tempat viral ni memang ramai sangat orang jadi bertabah lah kalau kena beratur panjang atau meja untuk makan tak ada.haha..

Sampai sini saja untuk entry kali ni. Selanjutnya nanti update semula ok..
1 comment:

Ann Ishak said...

mango float...menarik :D