Tuesday, September 12, 2017

27 GAMBAR SEKITAR VIPER CHALLENGE | GREAT EASTERN VIPER ARENA 2017 SHAH ALAM

VIPER CHALLENGE | GREAT EASTERN VIPER ARENA 2017 SHAH ALAM 

Viper Challenge Great Eastern Viper Arena 2017 Shah Alam | Sabtu lepas berkesempatan join sekali lagi viper challenge yang diadakan di Stadium Shah Alam. Kali ke dua join viper challenge ni , pertama kali join masa dekat Stadium Negeri Batu Kawan bulan tiga yang lepas.


Cabaran di Viper Arena Shah Alam sama macam dekat Penang 7km lari dan 15 halangan yang perlu di selesaikan untuk tamatkan viper challenge ni.Untuk join viper challenge mesti ada "rakan sepasukan" dan juga " kerja berpasukan"baru boleh selesaikan semua halangan. Kalau 2 orang ja mana best tak ada kerjasama sangat..haha

Untuk team kami ni yang join dekat Shah Alam 12 orang jadi memang "havoc" sikit lah riuh rendah dan paling penting semangat kerjasama dalam pasukan tu memang sangat sangat awesome. Memang terbaik gila lah semuanya tolong menolong antara satu sama lain untuk cuba semua halangan. Bila ingat balik rasa team yang sangat sangat bertanggungjawab dalam semua hal..haha Good job team infinity xy.

Team kami tak dak la sado sado tapi semangat kerjasama tu penting, sado pun belum tentu boleh buat tau.Paling best bila buat halangan ke 4 dengan senang boleh gayut dan masuk di celah tiang..haha.Orang lain tengok naik kot tepi ja..hahaTeam infinity ni dari Penang, group dari Penang kami pun menumpang juga dengan group ni masa viper Arena Penang yang lepas sehingga sekarang kami semua masih rapat.Alhamdulillah ada juga team ramai untuk join benda macam ni dan lari lari.haha. Yang dekat Shah Alam kenal pulak 3 orang yang baru jumpa dan semuanya sangat sporting.Tak dapat ungkap macam mana yang penting team ni sangat sangat best, sangat sangat bekerjasama, sangat sangat mengambil berat dalam pasukan, sangat sangat beri sokongan padu dan semua lah...The best team!!

halangan pertama
halangan ke 4

berjaya smpai abis tak sangka tgn kuat..haha
yang ni kena ada kerjasama..


Halangan terakhir tak mampu nak buat dah sebab bateri dah kong kul 2pagi kot selepas angkat beban bola 15 kg terus rasa nak duduk ja..hahaha...Nanti kalau join kena start awal xmau dah kul 12..Jumpa next event hampa semua.....INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

No comments: