Saturday, March 4, 2017

JOM SUPRISE BIRTHDAY PARTY DI LEXIS PENANG

SUPRISE BIRTHDAY PARTY DI LEXIS PENANG


Sebelum ni kami ada buat entry suprise birthday party di Lexis Port Dickson kalau belum tengoo boleh klik link warna merah tu.Untuk entry ni plak kami nak buat entry di Lexis Penang pulak bagi orang utara yang mana dekat boleh lah ke sini.Kalau Port Dickson jauh sangat nak pergi kan.


Harga dekat Lexis Penang mahal sikit lah room rated dia kalau bernasib baik boleh dapat murah. Kalau nak booking sendiri boleh atau nak suruh pihak yang nak buat suprise booking pun boleh. 

Lexis Penang masih baru lagi so tempat memang lawa. Sebelum ke sini hampa boleh dulu google tempat menarik di sekitar Lexis Penang. Kalau kami balik Penang rajin juga lalu area sini makan laksa janggus.Makanan popular dekat Penang dan macam -macam lagi lah ada dekat kawasan ni.







Sebarang pertayaan boleh terus berhubung dengan detail di bawah.

Whatapps : 017-4378992
Facebookcutibajet.co
Instagram: cutibajet.co 

Hepy birthday in advance kat hampa hat baca entry ni! 





INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

No comments: