Sunday, October 25, 2015

DOT COM KE BLOGSPOT


Assalamualaikum.Setelah hampir 4 bulan tak dapat tulis berblog hari ni dah berjaya menulis entry semula.Tapi sekarang blog dah bertukar kembali kepada Blogspot oleh sebab domain www.hazwanhairy.com ada sedikit masalah.


Okeh lah dari blog tak boleh buka langsung tapi kami dah beli domain baru dah pun tukar kepada dot my la plak. Harga dot my mahal gila noh sekarang nak tak nak redah ja lah asalkan blog boleh buka balik.

Cuma nak kejar traffic blog dah susah sekarang kena start dari 0 balik yea semua. Sungguh kecewa dengan diri sendiri sebab terlepas pandang untuk renew.haha.

Hazwanhairy dot com tu dah di beli oleh orang jepun tau nama dia Yasutaka Sakatani yang berasal dari daerah Kyoto,Jepun. Kau siap aku pergi jepun nanti aku cari kau! haha

Hope lepas ni boleh la update macam selalu balik,banyak cerita nak dikongsi di sini.Rindu nak menulis lepastu orang baca entry kita.kahhh..

3 comments:

Izzati Suhaide said...

Welkem back..jgn lupe blog kite tau... :p

Mas Zull said...

assalamualaikum Hazwan Hairy..mama singgah ke sini...lama x dtg jengah HH...:)

noorhaidaz eyda said...

Lama xjenguk sini