Monday, December 15, 2014

GAMBAR SEKITAR FESTIVAL LIGHT AND MOTION PUTRAJAYA

LAMPU PUTRAJAYA
LIGHT AND MOTION PUTRAJAYA

Baru-baru ini telah di adakan Festival light and motion Putrajaya di Dataran Putrajaya Presint 3.

Festival yang dapat menarik ribuan penduduk untuk datang ke Putrajaya bagi menyaksikan keindahan kawasan presint 3 yang di hiasi dengan lampu-lampu yang boleh buat pengunjung berasa teruja dengan keunikan lampu yang terpancar di bangunan yang unit di Putrajaya.

Berikut merupakan beberapa keping gambar yang sempat di ambil ketika di Festival LAMPU.







Amacam? Hehe
Meh follow ig kita meh

@hazwanhairy 




2 comments:

Nuriesya Nadia said...

Nama je kita ni duduk putrajaya , tapi nak pergi pun tak sempat. T_T

ezyra daniel said...

cantik je lighting...hehe
btw klik 3 inti malam ni