Sunday, March 24, 2019

PAKEJ PERCUTIAN KE PULAU PERHENTIAN 2019 | PAKEJ PRIVATE PULAU PERHENTIAN

PAKEJ KE PULAU PERHENTIAN 2019 | PAKEJ PRIVATE KE PULAU PERHENTIAN


Pulau Perhentian adalah salah satu pulau di Terengganu dan merupakan antara pulau paling cantik di Malaysia dengan keindahan air laut, batu karang dan permandangan indah Pulau Perhentian. Setiap tahun lokasi wajib untuk aku bercuti adalah pulau perhentian. Mungkin hampa juga sudah beberapa kali jejak kaki ke sana atau mungkin baru yang nak bercuti di Pulau Perhentian.

Tidak perlu risau jika hendak ke Pulau Perhentian kerana terdapat pelbagai pakej yang ditawarkan dari harga yang biasa sehingga yang luar biasa bergantung kepada tempat penginapan yang hampa pilih. Untuk entry ini aku nak perkenalkan kepada yang berminat nak ikut serta pakej pada tarikh berkenaan boleh lah berhubung dengan nombor di bawah.


Pakej ini merupakan pakej private yang ditawarkan oleh Projek Travel dan untuk trip ini pihak Projek Travel juga akan menyertai, lebih faham pakej ini di kendalikan oleh individu yang bersama sama untuk bercuti. Mana nak tau boleh ikut bercuti di tempat lain nanti yang penting hampa jenis sporting lah.

Jika anda tidak mahu mengkuti apa apa dari Projek Travel , anda boleh buat haluan sendiri sahaja seperti berjalan jalan dan sebagainya. Pakej yang ditawarkan termasuk Penginapan , Pengangkutan ( bot ), island hopping , sarapan pagi , bbq dan juga makan tengah hari, malam yang akan di masak bersama sama. Semua keperluan pihak Projek Travel akan sediakan anda perlu bayar harga berikut untuk join percutian ni. 

Kira macam team hiking la juga tetapi kali ni buat pakej bercuti di pulau.Tetapi projek Travel hadkan untuk 16 orang sahaja untuk 4 bilik di Shari-La Island Resort , Pulau Perhentian. Hanya kosong untuk 4 orang sahaja 1 bilik dewasa. 4 orang lelaki atau 4 orang perempuan yang sporting dan boleh masuk dengan semua orang jenis diva harap maklum..haha

Butiran seperti di bawah..

3h2m RM380
Peak Season
Bilik : Suite Room ( 2 katil queen )

Sebarang pertanyaan boleh dm kami di instagram di bawah..


INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

No comments: