Thursday, January 25, 2018

( 8 GAMBAR ) AHMAD'S KITCHEN MAKANAN WESTERN BEST DI SUNGAI BULOH

AHMAD'S KITCHEN , MAKANAN WESTERN SEDAP DI SUNGAI BULOH,WESTERN FOOD


Semalam berkesempatan untuk singgah makan di Ahmad's Kitchen Sungai Buloh setelah viral di media sosial.Tertarik untuk p cuba makanan dekat sini sebab tengok makanan dia sedap sedap dan ada macam macam jenih makanan western.



Bila sampai sana ada sorang akak ni sapa kami bagi salam,sambil hulur dekat kami menu, wahhh ini 1 st time tau duduk di meja makan dan orang yang amik order bagi salam.Sangat ramah ok!okekk boleh p selalu ..haha.. Bila buka menu mata jadi juling tengok macam macam menu makanan menarik minat untuk di cuba.Kami semua amik masa lama juga lah nak pilih satu satu makanan apa..hahah

Harga pulak murah dan sangat berbaloi tau dengan banyak nyaa memang susah nak dapat harga macam ni.Yang paling penting sangat sangat sedappp terutama sekali bbq sos dia memang padu bai abis hirup macam tu ja..haha..Kalau hampa p nanti cuba la try!

Air pulak ada macam macam jenis juga bak kata kedai ni "hipsters drink" bila kau dengar hispter dah blh bayang macam mana air dia kan.tp jangan bayang harga sebab tak mahai wehhh serius terkejut kalau tempat lain ada aiskrim,coklat,chipmore,dan bla bla lagi yang nampak meriah dah lebih RM10 tau tp ni cuma harga RM7.5 sangat berbaloi..

Ni la yang kami makan semalam


Spageti balognese with fish fillet RM16.9
Fish & fillet RM10.9

Rm 10.9 Chicken Grill






Rm7.5 



Kalau hampa nak p try makan boleh cari kedai ni dekat area bandar baru sungai buloh kawasan market pagi sebaris kedai zai seafood dan sebelah kedai satay..Lebih mudah cari petron sg buloh haaa market belakang tu lepas tu buka mata luas luas cari nama medai ok..hahaha..Cari ja  Ahmad's Kitchen .

Boleh like facebook : Ahmad's Kitchen
instagram : Ahmad's kitchen


Selamat mencuba..







instagram : @hazwanhairy 
Email : hazwan943@yahoo.com.my 

1 comment:

PeRdU cINta said...

Tengok kuantitinya banyak...harga berpatutan...kuantiti banyak...ini yang sering menjadi pilihan.