Sunday, March 12, 2017

JAMU DOLL | KELEBIHAN JAMU DOLL

JAMU DOLL | KELEBIHAN JAMU DOLL 


Produk jamu doll memang tidak asing lagi di kalangan wanita masa kini, Dengan 1 kapsul syaiton pink dapat kembali dara?Ohh tidakk memang menakjubkan , pelbagai kelebihan dan kebaikkan jamu doll kepada wanita wanita di luar sana, jadi kenapa perlu tunggu lagi? 

Bak kata kak shila : Percaya atau tidak? Dengan hanya 1 kapsul(bukan ilmu marketing) dgn izin allah kak maneh semua boleh kembali dara walaupun sudah anak 2 mahupun 3..ya dgn jaminan money back guarantee 2x ganda jika syaiton pink x berkesan.ok apa tu syaiton pink?.




Syaiton adalah kapsul pink berhantu yg mengandungi 15 herba khas dari indonesia bagi kekakak maneh hat belum kahwin apatah dah kahwin.jgn risau!! Syaiton pink ini utk apa? Mohon seram syaiton ini berhantu dan pengguna akan mengucap banyak kali bila rasakan perubahan kekulit jd mulus apatah baik seri, untuk pelangsingan dan turun berat badan,masalah dalaman wanita(keputihan,resdung,kencing mnis dll) dan paling penting utk aset wanita(merapatkan,menegang,menyeramkan eh)


Betul tak nak  cuba? Terpulang tp bg sesiapa yang kecewa dengan pelbagai  produk skincare atau supplment mahupun jamu smpai tak ada kesan langsung awas..jamu doll dri satu kapsul dh rasa perubahan.

Haa kalau rasa mcm nak lalui perubahan menyeramkan sila whatapps

Whatapps : (012 533 4258) Kak shila
Whatapps : (012 533 4258) Kak shila
Whatapps : (012 533 4258) Kak shila


Cod : Area Kulim, Kedah






INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

Saturday, March 4, 2017

JOM SUPRISE BIRTHDAY PARTY DI LEXIS PENANG

SUPRISE BIRTHDAY PARTY DI LEXIS PENANG


Sebelum ni kami ada buat entry suprise birthday party di Lexis Port Dickson kalau belum tengoo boleh klik link warna merah tu.Untuk entry ni plak kami nak buat entry di Lexis Penang pulak bagi orang utara yang mana dekat boleh lah ke sini.Kalau Port Dickson jauh sangat nak pergi kan.


Harga dekat Lexis Penang mahal sikit lah room rated dia kalau bernasib baik boleh dapat murah. Kalau nak booking sendiri boleh atau nak suruh pihak yang nak buat suprise booking pun boleh. 

Lexis Penang masih baru lagi so tempat memang lawa. Sebelum ke sini hampa boleh dulu google tempat menarik di sekitar Lexis Penang. Kalau kami balik Penang rajin juga lalu area sini makan laksa janggus.Makanan popular dekat Penang dan macam -macam lagi lah ada dekat kawasan ni.







Sebarang pertayaan boleh terus berhubung dengan detail di bawah.

Whatapps : 017-4378992
Facebookcutibajet.co
Instagram: cutibajet.co 

Hepy birthday in advance kat hampa hat baca entry ni! 





INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

Thursday, March 2, 2017

SUPRISE BIRTHDAY DI LEXIS PORT DICKSON

SUPRISE BIRTHDAY DI LEXIS PORT DICKSON | SUPRISE BIRTHDAY PARTY 


Suprise birthday party memang amat popular dekat dunia ni macam macam suprise boleh buat, tapi sekarang ni trend orang buat suprise delivery bouquet coklat lah, bunga lah yang paling best suprise dekat mana mana bilik hotel yang di planning oleh kawan-kawan lain.Oh bestnyaa kalau ada suprise macam tu..hahahaha


Macam aku nanti kalau umur panjang aku nak buat ja sendiri biaq p lah syok sendiri ke apa pun janji puas nak tunggu macam ni sapa nak buat? hang ka?hahaha..

Okeh lah tak payah nak merepek banyak sangat lah, untuk entry hari ni nak promote sikit lah suprise birthday party dekat Lexis Port Dickson. Kalau hampa berminat nak suprise orang yang tersayang dengan kadar kos yang rendah di tempat mewah hampa boleh la pm Cutibajet.co untuk keterangan lanjut.




Dengar kata serendah RM380/night ! omg murahhh sebilik tu ada katil queen dua so lepas party bagai hampa boleh la tidoq situ ramai-ramai.haha

Facebookcutibajet.co
Instagram: cutibajet.co 

Hepy birthday in advance kat hampa hat baca entry ni! 





INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

Wednesday, March 1, 2017

KURTA SLIM FIT RAYA 2017

KURTA SLIM FIT | KURTA RAYA 2017 | KURTA BORONG | KURTA PENDEK | BAJU MELAYU JOHOR 


Kurta raya 2017 | Tercari - cari kurta untuk raya 2017? Kurta yang sesuai untuk di pakai pada bila-bila masa sahaja. Untuk raya 2017 ni hampa boleh pakai untuk sembahyang, ziarah rumah kawan di hari raya, majlis rumah terbuka dan sebagainya.


Rumah terbuka memang akan banyak jemputan  kan , hampa kan popular jadi mesti nak pakai baju lain lain dan simple, sekarang ni kurta pendek ni amat sesuai untuk majlis tersebut. Ada pelbagai jenis kurta di jual di sini yang tak berkolar, berkolar, bercorak dan macam-macam la.

Kurta slim fit dan tak lah berapa slim sangat tapi bila pakai akan terletak elok dekat tubuh badan, selesa untuk solat dan duduk bersila.haha Boleh tengok ukuran yang betul yea.Harga yang ditawarkan memang murah weh mana nak dapat harga murah kain berkualiti macam ni.

Untuk membeli atau sebarang pertayaan boleh tengok link di bawah.

Instagram : INH CLOTHING OFFICIAL 
Email : ihcube.ent@gmail.com
Whatapps : 0175945084







Juga menerima tempahan kurta secara borong mengikut permintaan dari pelanggan. Boleh call atau refer detail di atas ok,

Kepada yang berminat untuk tambah pendapatan sampingan dengan menajdi dropship boleh lihat detail di bawah..

.
🔹DROPSHIP DIPERLUKAN🔹
📲Whatapps:
•017-5945084
•017-5945084
•017-5945084
.
🔸Kurta kasual (moden)
🔸Baju Melayu
.
DROPSHIP
• Tak perlu bayar apa-apa.
• Tak perlu simpan stok.
• Tak perlu pos barang.
• Ada group untuk support & info.
• Komisen RM10-Rm20/item
• Bonus Jualan RM30-RM500 (pakej pulau perhentian)
.
SENARAI AGENT:
@inhclothingjohor
@inhclothingkedah
@inhclothingmelaka
@mh.butikmanis
@inhclothingputrajaya
.
.


INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my 

TEMPAHAN KURTA DULANGBOYS


TEMPAHAN KURTA UNTUK DULANGBOYS

Baru-baru ini majlis kahwin member baik so mestilah ada dulangboys semua tu trend sekarang katanya.So kami salah sorangd ari Dulangboys itu.hahaha.Kurta untuk lelaki ni kawan kami bagi tanggungjawab dekat kami untuk jahit dan ikut macam mana dia nak so ini lah hasilnya.Alhamdulillah berjaya juga selesaikan tempahan kurta untuk majlis beliau.

Kepada yang ebrminat nak order kurta untuk dulangboys yang dah siap atau mahu jahit balik ikut warna tema kahwin hampa boleh lah whatapps kami untuk harga.

Instagram : INH CLOTHING OFFICIAL 
Email : ihcube.ent@gmail.com
Whatapps : 0175945084




Selamat pengantin baru nomy, semoga berkekalan & bahagia hingga akhir hayat..




INSTAGRAM: 
@hazwanhairy
EMAIL :hazwan943@yahoo.com.my