Sunday, October 16, 2016

PCLO CAFE COFFEE & CHURROS

CHURROS | NACHOS

Minum petang awal hari ni.Tak mau cakap banyak sebab nak taip panjang idea pun tak datang datang macam sebelum ni.Otak macam dah beku untuk menaip blog.haha.

Boleh cuba menu petang ni di Pclo Cafe, The Curve Mutiara Damansara. Menu simple yang sangat sedap.Kami cuba Chuross & nachos sahaja.

                                         


Kalau nak tengok menu menu lain boleh follow ig kami.

Ig: @hazwanhairy
Email: hazwan943@yahoo.com.my

PCLO CAFE COFFEE & CHURROS

CHURROS | NACHOS

Minum petang awal hari ni.Tak mau cakap banyak sebab nak taip panjang idea pun tak datang datang macam sebelum ni.Otak macam dah beku untuk menaip blog.haha.

Boleh cuba menu petang ni di Pclo Cafe, The Curve Mutiara Damansara. Menu simple yang sangat sedap.Kami cuba Chuross & nachos sahaja.

                                           

Kalau nak tengok menu menu lain boleh follow ig kami.

Ig: @hazwanhairy
Email: hazwan943@yahoo.com.my

Sunday, October 9, 2016

MR KABAB & BIRYANI PUTRAJAYA




MR KABAB & BIRYANI PUTRAJAYA | NASI ARAB DI PUTRAJYA

Kepada yang pergi putrajaya tu mesti singgah Mr.Kabab & Biryani untuk merasa menu arab yang popular di siti. Harga yang di tawarkan amat berpatutan.

Menu yang disedikan sangat banyak tau,kalau time lapaq pergi sini aku rasa semua benda nak cuba.haha.Yang penting semuanya sedap.Kami try kebab, nasi biryani kambing dengan salad udang.
                                     


Lokasi:                                 
Jalan Diplomatik 3/1,
Presint 15,
Wilayah persekutuan Putrajaya.

Waktu Operasi:
11pagi-11.30mlm